Zakoračite u proleće uz novi “Huawei nova 9 SE”

Ako pratite novosti u svetu mode, sigurno ste čuli da su ovo proleće hit nijanse neutralne i tople. Pored odevnih komada, ove boje će preovladati i u svetu pametnih telefona. Kompanija Huawei predstavila je nova 9 SE mobilni telefon, savršen  uređaj za mlade koji žele da budu u korak sa trendovima. Pored savršenog dizajna,  dobre kamere i zahvaljujući nizu novih unapređenih opcija, uređaj će poželeti korisnici svih generacija.

Dizajn stvoren za svakoga

Ako ste tražili telefon sa zadivljujućim dizajnom, onda je Huawei nova 9 SE sigurno za vas. Korisnici poklanjaju veliku pažnju dizajnu pametnih telefona. Imajući to na umu, Huawei novi 9 SE dostupan je u tri inovativne boje: Crystal Blue, Pearl White i Midnight Black. Ako je verovati modnim kritičarima, kristalno plava boja je glavni trend ove sezone, a to nam je i glavna odrednica i kada je izbor telefona u pitanju. Biserno bela boja nikada ne izlazi iz mode i ne bira godišnje doba. Savršeno se uklapa uz svaku modnu kombinaciju, pružajući joj dodatni momenat luksuza. Koliko puta ste čuli da crna boja ide uz sve, to nam govori i dizajn Midnight Black modela, koji je elegantan za sve prilike. Postoji  dobar razlog zbog čega je mala crna haljina omiljeni modni komad. Crno je super i šik, baš kao i model Midnight Black. Dosta je bilo  brige da li je sve upareno, svaki od ova tri modela, idelano će se uklopiti uz vaše prolećne odevne kombinacije. Lako uklopljiv, elegantan i moderan, Huawei nova 9 SE pravi je izbor za  svaki autfit.

Pročitajte i tekst:  Lenovo ukida Motorolu

Fantastične foto i video mogućnosti

Huawei se odavno dokazao kada je reč o sistemu kamera njihovih uređaja. Ipak, model Huawei nova 9 SE tehnološku inovativnost ovog domena gura, bez dvoumljenja, iznad granica limita. Za to je zaslužan sistem Al Quad Camera koji podržava glavnu kameru od 108 MP, ultraširokougaonu od 8 MP, Bokeh od 2 MP i mikro od 2 MP. Nove mlade generacije, postale su vredne pažnje. Od urbanih street kombinacija uz dosta autentičnosti, pa do elegantnih šik kreacija, ne mogu, a da ne ostanu zabeležene. Huawei nova 9 SE ima sjajnu kameru, za pravljenje fotografija kao iz modnih magazina, tako da ćete na najbolji način zabeležiti svoj autfit.

Pored kreiranja vrhunskih fotografija, kamere 9 SE modela omogućava snimanje video zapisa iz različitih perspektiva, uz kontinuirano snimanje s prednje/zadnje strane, što je sjajna vest za sve modne znalce. Pored fotografija autfita, uvek je dobar izbor napraviti video zapis, koji daje najverniji prikaz.

Selfi sa samo jednim klikom

Bilo na Instagramu ili TikToku, digitalni autoportret poznatiji kao selfie i dalje je ključni način modernog izražavanja. Srećom, HUAWEI nova 9 SE na prednjoj strani je opremljen širokougaonom kamerom od 16 MP, a to vam omogućava da napravite dobar selfiji i to samo  jednim klikom. Naravno, ne želite da pravite selfije samo kada ste u idealnom i najboljem svetlu. Srećom, HUAWEI nova 9 SE vam čuva leđa. Zahvaljujući tehnologiji 4-u-1 pixel binning, pametni telefon pruža odličan kvalitet fotografija pri slabom svetlu.

Pročitajte i tekst:  Ovaj telefon je doneo revoluciju u vlogovanju - Proverite zašto!

Međutim, nije samo zbog selfija HUAWEI nova 9 SE idealan. Bilo da fotografišete ili snimate ljude, pejzaže, sportove, modne kombinacije ili druge uobičajene scenarije, HUAWEI nova 9 SE precizno snima dinamične scene, čuvajući svaku bitnu uspomenu koju želite da sačuvate.