Beats Powerbeats³ Wireless – ultimativne sportske slušalice!

Kompanija Beats je nakon kupovine od strane Apple-a vrlo brzo pronašla put do miliona i miliona kupaca širom planete i to sve zahvaljujući odličnim slušalicama i mobilnim zvučnicima. Paralelno sa predstavljanjem poslednje generacije iPhone telefona (iPhone7) ova kompanija je lansirala nekoliko izuzetnih slušalica, među kojima se nalaze i Powerbeats³ Wireless slušalice koje su namenjene/dizajnirane za sportiste i aktivne osobe koje imaju potrebu da uživaju u omiljenim notama dok trče, treniraju i “skakuću” sa jedne lokacije na drugu. Powerbeats³ Wireless slušalice u osnovi pokreću korisnika, daju jedan poseban bit muzici i donose neverovatnu pozitivnu energiju svom nosiocu.

Vizuelno, tj. fizički ove slušalice se veoma malo razlikuju od rešenja prve dve generacije. Tek kada se malo bolje pogledaju primećuju se neki sitni detalji koje prethodni modeli nisu imali, ali u osnovi većih razlika nema. Kvalitet izrade je odličan, što je realno i očekivano za slušalice ovog cenovnog ranga – bilo bi potpuno neopravdano da je drugačije. Od materijala su korišćeni tvrda plastika, silikon i malo aluminijuma, koji je tu da slušalicama da na tvrdoći i izdržljivosti. Krajnji rezultat kombinacije ovih materijala je da Powerbeats³ Wireless slušalice veoma dobro leže u ušima i što je još važnije ne pritiskaju ušne školjke, tako da ih je prijatno nositi čak i po ceo dan. Beats ovaj model slušalica za sada nudi u pet različitih boja, odnosno dve boje i tri zanimljive kombinacije (Black, White, Flash Blue, Siren Red, Shock Yellow) koje u neku ruku na najbolji način slikaju karakter osoba koje ih nose.

Pročitajte i tekst:  LG predstavlja novi Multi V 5 sistem za klimatizaciju

Za razliku od ostalih Beats slušalica Powerbeats³ Wireless slušalice su osmišljene tako da budu otporne na većinu spoljnih uticaja, što znači da im niske i visoke temperature ne mogu ništa, kao ni prašina i vetar. Takođe, one su delimično otporne i na vodu, a to samo po sebi znači da se mogu nositi po kiši i snegu – ne na plivanje i ronjenje. Proizvođač posebno ističe dugotrajnost ovih slušalica, ali i odličnu bateriju sa kojom je moguće užiivati do 12 časova u omiljenoj muzici. Ista se veoma brzo puni, pa su tako Powerbeats³ Wireless slušalice za nepunih sat vremena ponovo spremne za akciju. Da stvar bude lepša ove slušalice dolaze sa novom Fast Fuel tehnologijom koja u kombinaciji sa W1 čipom čini da se za svega 5 minuta punjenja baterije dobije preko jedan sat radne autonomije. Kako je reč o bežičnim slušalicama tako se Powerbeats³ Wireless slušalice sa nosačima zvuka povezuju preko Bluetooth veze i skoro savršeno se razumeju kako sa iOS uređajima, tako i sa Android baziranim gedžetima.

Odličan hardverski sklop prati i veoma dobra aplikacija koja se može koristiti, ali nije neophodna. Ista je svakako zanimljiva zbog velikog broja dodatnih mogućnosti i podešavanja, ali i zbog opcije za redukovanje zvukova iz spoljne sredine. Vizuelno je savršeno odrađena i što je najvažnije sve mogućnosti su korisniku na dohvat ruke. A sada kvalitet zvuka – svi testovi su pokazali kako Powerbeats³ Wireless slušalice donose gotovo besprekornu reprodukciju i niskih i visokih tonova, kao i lepo izbalansiran bas. To govori samo jedno – da su ove slušalice dobre i za slušanje moderne muzike, kao i za uživanje uz klasične melodije i zvuke dobrog roknerola. Zanimljivo je da i elektronska i džez muzika sa ovim slušalicama dobija na posebnom kvalitetu, što nije ništa čudno obzirom da je u kreiranje ovih slušalica bio uključen veliki broj muzičara različitih pravaca. Vangelis na primer zvuči perfektno, kao i Žan Mišel Žar! Realno gledano kvalitet zvuka je najjača strana Powerbeats³ Wireless slušalica i to će potvrditi bilo koji slušalac koji ih proba.

Pročitajte i tekst:  Da li je moguća budućnost bez štampača?

Svako ko bude imao prilike da se druži sa Powerbeats³ Wireless slušalicama ostaće oduševljen kvalitetom zvuka koji iste donose i besprekornom izradom – to je sigurno. Ergonomski su sjajno rešene i odlično leže u ušnim školjkama, a iznad svega lako se održavaju i imaju bateriju veoma, veoma dobre autonomje. Prateći paket koji dolazi uz njih je dobar, međutim nije savršen, odnosno morao je biti bolji, pogotovo kada se pogleda u kom se cenovnom rangu iste nalaze. Suma sumarum ko voli dobar, a stalno je u pokretu Powerbeats³ Wireless slušalice su pun pogodak. To važi i za sportiste i rekreativce. Uslovno rečeno jedina mana im je paprena cena po kojoj se prodaju, ali da vrede, vrede!

Cena (sa PDV-om): 29.390,00 dinara

Kontakt: iStyle