SES i Vivicast Media predstavili novi Ultra HD kanal

Kompanija SES S.A, jedan od vodećih svetskih satelitskih operatera, i Vivicast Media predstavili su UHD-1, novi dinamični Ultra HD kanal za severnoameričke kablovske operatere, telekomunikacione kompanije i njihovu publiku.

20131031-SES-MK2-050

UHD-1 biće dostupan putem SES-3 satelita, jednog od tri satelita (SES-1, SES-3 i AMC-18) koji čine Ultra HD distribucijsko okruženje kompanije SES, u središtu orbitalnog luka iznad Severne Amerike. Bogatoj programskoj šemi kompanije Vivicast Media, koja uključuje filmove, televizijske serije, ekskluzivne koncerte i dokumentarne emisije, nastavlja da se dodaje novi Ultra HD sadržaj i naslovi namenjeni gledaocima na američkom kontinentu, kao i na drugim teritorijama.

Ovo je četvrti, jedinstveni Ultra HD program na Ultra HD platformi kompanije SES, kojim će biti ubrzano obezbeđivanje linearnog Ultra HD programa u severnoameričkim domaćinstvima, koja opslužuje više distributera televizijskog programa (MVPD). Uz UHD-1, Ultra HD okruženje kompanije SES uključuje i NASA TV UHD, Fashion One 4K i High 4K TV

UHD-1 je osmi jedinstveni Ultra HD kanal omogućen kablovskojoj, telekom i „Direct-to-home“ publici širom globalne satelitske flote kompanije SES. Kao lider u globalnoj video distribuciji, kompanija SES obezbeđuje rekordnih 7.268 TV kanala širom sveta, uključujući 2.230 HDTV kanala. Na tržištima u razvoju aktivno se radi na rastu programa kao i daljem širenju video poslovanja kompanije SES.

www.ses.com

 

Pročitajte i tekst:  Beogradski maraton predstavio svoj prvi besplatni paket Viber stikera