T ‘nB ESGAME2 – Gejmerske bubice

Telefoni i tableti su odavno postali ozbiljna platforma za igrače. I dok se za njih proizvode različiti dodaci u vidu bluetooth kontrolera i konzola koje olakšavaju igranje, malo ko je mislio na to kako da obezbedi bolje audio iskustvo. I tu je svoju šansu video T ‘nB, poznati proizvođač periferijske opreme za računare.

Po našem saznanju T ‘nB ESGAME2, iz serije Elyte Super Nova slušalica, prve su gejmerske in-ear slušalice namenjen prvenstveno igračima na mobilnim platformama. U pitanju su „bubice“, male prenosne slušalice. Ali nemojte da vas zavara njihova veličina, jer sigurni smo da će vam one obezbediti bolji igrački doživljaj od mnogih „velikih“ slušalica koje ste probali. Kvalitet zvuka je odličan, tako da će doživljaj popularnih mobilnih igrica uz njih dobiti jednu sasvim novu dimenziju.

Da se radi o kvalitetnom proizvodu može da se vidi i po izgledu i pakovanju slušalica. Kućište za drajvere napravljeno je od aluminijuma, dok je kabl upleten u zaštitno platneno crevo. Pored toga, T ‘nB ESGAME2 slušalice dolaze u zaštitnom pakovanju koje je zgodno za nošenje i držanje u torbi ili džepu. I naravno, s obzirom da se radi o proizvodu koji je namenjen prvenstveno za upotrebu sa mobilnim telefonima, ove slušalice imaju ugrađen i mikrofon (na kablu), kao i lako dostupne kontrole.

Više detalja o slušalicama potražite na sajtu dudico.com.

Cena: 4.499 din.

Pročitajte i tekst:  BeotelNet AKCIJA - Besplatan setap za TV i internet u paketu