Ko kaže da dobre slušalice moraju da budu skupe? Testirali smo Honor Choice True Wireless

Honor je brend koji već godinama pokazuje da premium kvalitet ne mora da ima i premium cenu. Mobilni telefoni ovog proizvođača redovno su jedan od najboljih izbora kada je u pitanju kvalitet u odnosu na cenu. A sada ta filozofija prelazi i u domen bežičnih slušalica. Šta više, Honor Choice True Wireless in-ear slušalice imaju odlične karakteristike, a cenovno spadaju gotovo u kategoriju konfekcijskih modela.

Ove slušalice obezbeđuju sa jednim punjenjem do šest sati slušanja muzike, odnosno do četiri časa razgovora. Međutim, njihova kutijica je istovremeno i punjač, koji obezbeđuje tri dodatna punjenja slušalica, što im daje ukupnu autonomiju od čak 24 časa neprekidnog slušanja muzike. To je delimično postignuto i zahvaljujući Bluetooth 5.0 konekciji, koja ima mogućnost štedljivog moda upotrebe.

Druga važna karakteristika Honor Choice True Wireless slušalica je brzina odziva. Kod njih je to samo 130 ms, što ih čini jednim od najresponsivnijih bežičnih slušalica na tržištu, pa možemo da kažemo da su ovo jedne od retkih, ako ne i jedine „bubice“ koje mogu da se uspešno upotrebe čak i za gaming. Komande su intuitivne i rade na dodir. Pomenućemo još i da su slušalice otporne na vremenske uslove (vlagu i prašinu) po IP54 sertifikatu.

Slušalice imaju drajvere napravljene od kompozitnih materijala, prečnika sedam milimetara, koji daju odličan, prirodan i kristalno jasan zvuk. Svaka slušalica ima po dva integrisana mikrofona (ukupno četiri), koje pokreće Digital Signal Processing tehnologija, pomoću koje se identifikuje zvuk koji dolazi od sagovornika i odvaja od ambijentalne zvučne interferencije. Na taj način se ostvaruje maksimalan kvalitet konverzacije, bez pozadinske buke.

Pročitajte i tekst:  6 interesantnih činjenica koje malo ko zna o Motoroli

Jedini kompromis koji je napravljen je što ne postoji mogućnost bežičnog punjenja kutije za ove slušalice. Ona se može napuniti isključivo putem USB-C kabla (koji se zajedno sa punjačem dobija u paketu.

Kada znate šta sve mogu ove slušalice, šta mislite koliko bi one mogle da koštaju? Iznenadićemo vas u pozitivnom smislu – njihova cena je samo 5.999 dinara. To je izuzetno atraktivna cena kada se uzme u obzir kvalitet i šta Honor Choice True Wireless nude i verujemo da će još dugo po tom kriterijumu biti najbolji izbor za in-ear slušalice.

Kontakt: HiHonor

Specifikacije:

Impendansa zvučnika 16 ohms
Baterijski kapacitet po slušalici 55 mAh
Baterijski kapacitet kutije za punjenje 500 mAh
Bežična konekcija Bluetooth 5.0
Bluetooth protokol BLE/HFP/A2DP/AVRCP
Audio kodek SBC/AAC
Konektor za punjenje USB-C
Masa 47.1 g