ADATA rangirana kao drugi najveći proizvođač DRAM memorije i SSD-ova na svetu

Ovaj rezultat je afirmacija ADATA-ine nepokolebljive posvećenosti razvoju i napredovanju DRAM i SSD tržišta svojim ključnim kompetencijama u R&D, proizvodnji, kao i dubokim razumevanjem zahteva i trendova tržišta.

Višestruka poslovna strategija je funkcionisala – budućnost je obećavajuća

ADATA je profitirala u prvom polugodištu 2021. na izuzetno visokom nivou i prevazilazi godišnje rezultate svih prethodnih godina, još od osnivanja. ADATA je primenila višestruko usaglašenu strategiju koja obuhvata gejming industriju, proizvode industrijskog kvaliteta, elektro-motore i AL sa sjajnim rezultatima. ADATA je postala jača i konkurentnija kompanija kroz transformaciju i diversifikaciju.

Vodeće inovacije, definisanje budućnosti

Kao drugi svetski proizvođač memorijskih modula i SSD-ova i kao jedan od 25 najboljih brendova Tajvana, ADATA je odlično pozicionirana da ispuni zahteve svojih kupaca sa nagrađivanim proizvodima.

ADATA se pridržava koncepta „brige o ljudima i pružanja zajednici“. ADATA je dobila sertifikat Great Place To Work (sjajno mesto za rad) i proglašena je jednom od Best Companies To Work In Asia (jednom od najboljih kompanija za rad u Aziji) od strane HR Asia. Šta više, ADATA je takođe nagrađena sa Asia Responsible Enterprise Award. Ubuduće, ADATA ostaje posvećena da živote ljudi čini šarenijim i inteligentnijim kroz tehnologiju. ADATA inovira budućnost!

Pročitajte i tekst:  ADATA Swordfish M.2 NVMe SSD – pristupačan i bezbedan SSD