AGON by AOC predstavlja ultra-široki gejming monitor veličine 40” i brzine osvežavanja od 144 Hz

AGON by AOC, vodeći globalni brend gejming monitora i IT dodataka, spreman je da redefiniše uranjanje u gejming lansiranjem AGON AG405UXC. Ovaj 40-inčni (100 cm) ravni ultra-široki (21:9) gejming monitor, deo cenjene AGON serije moćne je izvedbe, a krasi ga IPS panel s rezolucijom 3440×1440 i brzinom osvežavanja od 144 Hz. Dizajniran da očara i zaokupi pažnju, AG405UXC je spreman da postavi novi standard na ultra-širokom gejming tržištu.

Širenje gejming landscapea

Zahvaljujući svom ultra širokom 40-inčnom IPS panelu, AG405UXC nudi dinamično gejming okruženje koje zaokuplja korisnika u akciji. Uz UWQHD rezoluciju od 3440×1440, AG405UXC pruža detaljnu i oštru sliku. Brzina osvežavanja od 144 Hz i vreme odziva od 1 ms MPRT obedbeđuju fluidni i brzi gejming.

AG405UXC takođe je savršen saputnik za strimere i kreatore sadržaja koji mogu koristiti dodatni vodoravni prostor za uključivanje svog prozora za chat ili svog softvera za striming ili ga koristiti za pregled cele vremenske trake prilikom uređivanja videozapisa.

Vrhunska izvedba u ultra-širokom formatu

Sa svojim ravnim ultra-širokim IPS panelom, AG405UXC dizajniran je za gejmere kojima su prioriteti velike brzine i vrhunski vizuelni kvalitet na velikom ekranu. Ovaj monitor nudi brzinu osvežavanja od 144 Hz i vreme odziva od 1 ms MPRT, osiguravajući gejming iskustvo velike brzine.

Impozantna veličina i ultra-široki 21:9 format AG405UXC nude jasnu prednost za gejmere, posebno one koji se bave strategijom, simulacijom i role-play gejmingom. Ovi žanrovi često uključujn interfejs i opsežna okruženja, a dodatni ekran omogućuje gejmerima da imaju širi pogled na gejming svet. Gejmeri takođe mogu pristupiti više menija istovremeno bez pretrpavanja ekrana. Ultra-široki format takođe poboljšava gejming iskustvo u utrkama i simulacijama leta, pružajući šire vidno polje koje više oponaša prirodno ljudsko vidno polje. To može povećati uživljavanje i pružiti konkurentsku prednost dopuštajući gejmerima da vide više gejming sveta bez potrebe za pan ili scroll opcijama. AG405UXC sa svojom kombinacijom veličine, formata i karakteristika visokih performansi, dizajniran je da podigne gejming iskustvo u širokom rasponu žanrova.

Pročitajte i tekst:  Laptop računar za 8.990 din - Da li je to moguće?

AG405UXC takođe podržava AOC-ov intuitivni G-Menu softver koji omogućuje jednostavno prilagođavanje postavki monitora, uključujući boju, overdrive i specifične gejming karakteristike kao što su Shadow Control, Low Blue Mode, Dial Point i Frame Counter. Takođe, nudi postavke za nisko kašnjenje pri unosu, osiguravajući brz i responzivan gejming i Adaptive-Sync podršku za iskustvo bez kidanja ekrana.

Nadalje, monitor dolazi sa svestranim postoljem sa širokim rasponom nagiba, zakretanja, kao i 150 mm prilagođavanja visine, pružajući udobnost tokom produženih gejming sesija. Dodatne karakteristike uključuju USB-C priključak s isporukom snage od 90 W, USB čvorište za praktično povezivanje periferije i ugrađene zvučnike za bogato audio iskustvo.

AG405UXC biće dostupan od juna 2023. po preporučenoj maloprodajnoj s MSRP-om od 76 095 dinara.