Ako kupujete telefon preko mobilnog operatora obratite pažnju na ovaj model

Ako ste u potrazi za telefonom impresivnih performansi, ali niske cene, čini se da Motorola ima pravu stvar za vas, bez obzira na to kod kog ste operatera. Pronalaženje telefona koji predstavlja najbolju kupovinu u 2022. godini nije dugo trajalo jer je ta titula trenutno u rukama modela Motorola g60 – i to kod sva tri operatera u Srbiji.

Motorola G60 trenutno nudi najbolje performanse za najnižu cenu, a može se kupiti i na rate kod sva tri operatera u Srbiji. U zavisnosti od paketa, model g60 u MTS-u može se kupiti po ceni koja kreće od 10.800, ili uzeti na rate već od 1.325 dinara mesečno.

Pogledajte detaljnu ponudu

Cena modela g60 u A1 ponudi kreće od 3.240 dinara, a može se kupiti i na rate po ceni koja kreće od 150 dinara. Korisnici sa većim i skupljim paketima ovaj model čak mogu da dobiju i za 1 dinar.

Pogledajte detaljnu ponudu

U Telenoru model g60 možete kupiti već za 21.999 dinara, dok se njegova cena na rate kreće od 990 dinara.

Pogledajte detaljnu ponudu

Pored odlične cene, ovaj model dolazi i sa performansama koje nijedan drugi proizvođač ne nudi za tu cenu. Motorola g60 opremljena je 108MP sistemom kamera, a tu su još ogromna 6.000mAh baterija, visoko osvežavanje ekrana, izuzetna brzina rada zahvaljujući Qualcomm Snapdragon 732 G mobilnoj platformi i 6GB radne memorije. Ono što dodatno izdvaja ovaj model od konkurencije je i 120Hz osvežavanje ekrana, koje se uglavnom može videti na nekoliko puta skupljim telefonima.

Pročitajte i tekst:  Željno iščekivani Huawei Mate 50 Pro od danas dostupan u Srbiji!

Zahvaljujući gotovo čistom Androidu na kom Motorola g60 radi, korisnike očekuje i znatno veća brzina samog telefona u poređenju sa identičnim konfiguracijama jer ne postoje duple aplikacije i nezgrapni skinovi koji samo usporavaju telefon. Poseban dodatak koji dobijate samo uz Motorola modele jesu i izuzetno napredna zaštita, ali i nesvakidašnja mogućnot korisnika u okviru Probaj Motorolu akcije. Poređenja radi, najbliži konkurenti po ceni uglavnom dolaze sa slabijim procesorom, manje radne i interne memorije, kao i lošijim sistemom kamera.

Motorola Thinkshiled for mobile

Bezbednost je uvek bila glavni prioritet kompanije Motorola, a kako mobilne pretnje nastavljaju da evoluiraju, ključnu stvar u razvoju boljih sigurnosnih rešenja za poslovne korisnike predstavljaju upravo povratne informacije koje od njih Motorola dobija i koje su zaslužne za razvoj ThinkShield for mobile platforme.

Ova platforma korisnicima pruža 4 sloja bezbednosti za maksimalnu zaštitu svih podataka koji se nalaze u telefonu. ThinkShield for mobile donosi softversku i hardversku zaštitu kako bi telefon bio maksimalno zaštićen od svih pretnji koje uključuju malware, phishing i sve druge opasnosti koje vrebaju korisnike smartfona. Pružajući jednu od najčistijih verzija Androida ograničavanjem broja unapred instaliranih aplikacija i kompleksnih UI slojeva, Motorola znatno smanjuje broj bezbednosnih ranjivosti na svojim uređajima.

Probaj Motorolu

Kupovina telefona je za mnoge ritual koji za cilj ima odabir najboljeg telefona koji će im ispuniti sve potrebe. Baš zbog toga, kompanija Motorola maksimalno je fokusirana na potrebe korisnika i kvalitet svojih uređaja u svim cenovnim kategorijama, a to je i javno pokazala posebnim servisom pod nazivom „Probaj Motorolu“.

Pročitajte i tekst:  HONOR GamePad - dodatak za ljubitelje igara na mobilnim telefonima

Svi Motorola telefoni kupljeni u Srbiji mogu biti vraćeni u roku od 30 dana od dana kupovine ukoliko niste zadovoljni svojim izborom, a više o ovoj jedinstvenoj mogućnosti možete da saznate na –  https://www.motorola.com/rs/sr/probajmotorolu.