Ako želite da nekog iznenadite i online naručite cveće…

Usled aktuelnih dešavanja koja su nas zadesila u martu ove godine, kako bi preživeli novonastalu situaciju brojni biznisi su morali da promene svoj način poslovanja, a online kupovina je doživela svoj bum kao nikad do sad. Tokom karantina kupovina odeće, obuće i kozmetike online je bila jako zastupljena, a ono što je posebno privuklo pažnju je online cvećara.

Provansa Dekor – online Cvećara Beograd

Cvećara Beograd, Provansa Dekor je prilagodila svoj način poslovanja ovom dobu i omogućila da se asortimani iz njene cvećare kupuju online. Kada nemate dovoljno vremena ili želite da izbegnete suviše kontakte sa ljudima, pogotovo u ovom beskontaktnom dobu, online cvećara je tu. Odabirom i kupovinom željenog aranžmana učinićete da se vaša draga oseća voljenom i izmamiće joj osmeh na lice. Sve žene vole cveće, a kupovina buketa nikada nije bila jednostavnija nego sada u Provansa Dekor cvećari.

Kako funkcioniše dostava cveća?

Šta je dostava cveća i kako ona zaista funkcioniše pitanje je mnogih, a ovakav način kupovine cveća ima brojne prednosti. Dostava cveća je tu da izbegnete nepotreban i suvišan kontak sa ljudima u ovom periodu. Naime, kupovinu buketa ili nekih drugih aranžmana činite iz udobnosti vašeg doma. Posetom online prodavnice cvećare Provansa Dekor iz Beograda, imate uvid u vrste arnžmana, način pakovanja i samu cenu svakog od njih. Odabirom aranžmana, odlazite na posebnu stranicu gde unosite podatke za dostavu cveća, a najbrže vreme dostave je samo jedan sat. Dostavljači su brzi, tačni i precizni, a najbolji deo priče sa dostavom cveća je taj što se dostava vrši u bilo koje doba dana, 7 dana nedeljno. Tako možete obradovati vašu dragu tačno u ponoć za rođendan ili neki drugi vama bitan datum.

Pročitajte i tekst:  Galaxy Buds2 Pro donosi poboljšani ambijentalni zvuk za osobe sa teškoćama sa sluhom

Šta se može poručiti iz online cvećare?

Odabir poklona za bitne datume za vašu ljubav, poput godišnjice, 8. marta ili Dana zaljubljenih nikada nije bilo jednostavnije. Sve što treba da uradite je da posetite online cvećaru Provansa Dekor. Pored raznih buketa, tu su i brojni aranžmani koji pored cveća sardrže slatkiše, piće, balone, voće ili neki simbol ljubavi. Aranžmani 101 ruže u raznim bojama, su savršena ideja za poklon. Kroz boju cveća iskazujemo naša osećanja prema dragoj osobi. Tako je u narodu opšte poznato da različite vrste i boje ruža nose neku drugačiju simboliku. Ko bi rekao da se kroz paletu boja mogu iskazati razna osećanja. Kao apsolutnu kraljicu svih boja i cveća možemo izdvojiti crvene ruže. Aranžman 101 ruže u crvenoj boji i lepo ukrašenoj kutiji ili korpici, ima jasnu poruku za vašu dragu – Volim te!

Žute ruže su se od davnina služile kao savršeni način da iskažu dragim prijateljima koliko vam znače i kakvu lepu ulogu oni imaju u vašem životu, narandžaste ruže su tu da podsećaju na strast zbog svoje plamenite boje. Povezuju se sa vatrom i lepotom zalaska Sunca i to je upravo ono što ih čini jedinstvenim. A bele ruže su najbolji pokazatelj lepote ovog cveća. Još se u drevnoj grčkoj mitilogiji govorilo o njima. Naime, sve ruže su bile bele dok se boginja lepote, ljubavi i plodinosti, Afrodita, nije ubola na njihovo trnje i svojoj krvlju obojila latice bele ruže u crveno. One sa sobom nose simboliku praštanja, ali i novih početaka.

Pročitajte i tekst:  Ark: Survival Evolved dobija podršku za NVIDIA Ansel

Pored brojnih aranžmana sa ružama raznih boja, u zavisnosti od prilike za koju su namenjene kao poklon, tu su i lepi aranžmani za bebe koji su namenjeni za proslavu rođenja ili krštenja deteta i aranžmani za njega koji sadrže glavni sastojak za savršen poklon za muškarce – viski i cigarilose. Takođe se u online cvećari mogu naći i razni aranžmani za slavu, pa je ovo idealna prilika da pročite poklone vašim dragim ljudima na kućnu adresu. Neka uz ove sitnice znaju da mislite na njih i na vam bitni datumi znače.

Cvećara provansa Dekor je tu za sve bitne datume koje obeležavate vi i vaši dragi ljudi. Kako se ljubav pokazuje delima, a ne rečima, poruka će biti jasna svima – Ti si bitna osoba u mom životu! Iznenađenja i sitnice poboljšavaju raspoloženje, a zahvaljujući malim znacima pažnje ljubav se češće oseća. Ona je kao ruža. Mora se negovati, čuvati i paziti svakodnevno, a kada preskočite jedan dan negovanja ruže, njene latice polako kreću da da venu. Tako je i sa ljubavlju. Što se redovnije neguje i čuva duže će biti crvena.