Motorola edge+ dolazi sa jedinstvenom memorijom – a ovo su sve njene prednosti

Jedan od glavnih aduta koji kod svakog telefona garantuje brzinu jeste RAM, a Motorola edge+ donosi trenutno najnapredniju radnu memoriju koja može da se nađe u bilo kom telefonu danas.

Zahvaljujući integraciji DDR5 (LPDDR5) dinamičke radne memorije (DRAM) niske potrošnje, Motorolin novi premijum telefon, edge+, donosi pun potencijal 5G korisničkog iskustva svim korisnicima.

Motorola je tesno sarađivala sa kompanijom Micron Technology kako bi omogućila da model edge+ dostigne maksimalne 5G mrežne brzine koje zahtevaju najviše procesorske performanse, ali i memoriju i mrežni protok.

Sa 12GB najnaprednije Micron LPDDR5 dinamičke radne memorije, Motorola edge+ pruža glatko iskustvo korišćenja bez ikakvih zastajkivanja. Novi premijum telefon maksimalno koristi veće brzine interneta i smanjeno kašnjenje prenosa podataka preko 5G mreže kako bi povećao performanse cloud aplikacija kao što su gejming i striming aplikacije.

Saradnja kompanija Motorola i Micron na modelu edge+ donosi funkcije nove generacije

Fotografija

Motorola edge+ poseduje jedan od najnaprednijih kamera sistema današnjice počevši sa 108MP Quad Pixel glavnom kamerom i optičkim zumom visoke rezolucije, do najbolje video stabilizacije koja se može naći na jednom telefonu danas kako bi korisnici mogli da zabeleže tačno ono što žele, i kako to žele. Micron LPDDR5 memorija pruža performanse koje poboljšavaju kapacitete telefona da vrši obradu slika i omogućava korišćenje edge+ telefona bez ikakvih zastoja ili prekida u svakoj situaciji.

Pročitajte i tekst:  Motorola postavlja novi standard video performansi sa modelom edge+

Gejming

Motorola je na nekoliko svojih telefona predstavila novu funkciju pod nazivom Moto GameTime. Ova funkcija automatski blokira sve one procese i notifikacije koje mogu da smetaju ili negativno utiču na gejming iskustvo – pritom davajući gejmerima pristup naprednim alatima i funkcijama koje igranje igara podižu na nov nivo.

Zabava

Zahvaljujući LPDDR5 memoriji, Motorola edge+ vam dozvoljava da potpuno uronite u omiljene filmove i serije. Sa zakrivljenim “endless edge” displejom dijagonale 6.7 inča, Motorola edge+ prikazuje scene koje će vas ostaviti bez daha uz maksimalne uglove gledanja. Edge+ poseduje i dva moćna stereo zvučnika koji su zaduženi

Micron LPDDR5 dinamička radna memorija dizajnirana je kako bi izašla u susret sve većoj potražnji za boljim performansama i nižoj potrošnji energije, a njeno integrisanje u Motorola edge+ telefon stvorilo je jedinstven korisnički doživljaj, baš kao što je to edge+ smartfon.