Cool gedžet za one koji “brzo žive” – NylonBack Toothbrush kompanije Y-Brush

Tradicionalno pranje zuba, običnom ili električnom četkicom, retko ko ispoštuje u preporučenom trajanju od dva minuta. Obično se „malo“ protrljaju zubi, isperu se vodom i, za desetak sekundi „pranje“ je gotovo. Možete da zamislite koliko je to detaljno pranje zuba… A šta biste rekli, ako za samo 10 sekundi možete zaista i propisno da operete zube?

Upravo to omogućava jedan potpuno inovativan proizvod, NylonBack Toothbrush kompanije Y-Brush. Ova četkica za zube uopšte ne liči na običnu četkicu, već pre na gumene štitnike za zube kakve nose sportisti. Međutim, ovde se sa unutrašnje strane „štitnika“ nalazi oko 35.000 hiljada tankih najlonskih iglica, koje zahvaljujući ultrasoničnim vibracijama prodiru u sve prostore između zuba i temeljno i brzo ih čiste.

Y-Brush poseduje četiri vibraciona moda – prvi je lagan i namenjen je za početnike, sa trajanjem od 15 sekundi. Normalni mod ima nešto jače vibracije i traje 10 sekundi. Postoji i intenzivni mod, koji za samo 5 sekundi može da opere zube. Konačno, tu je i „neograničeni“ mod, koji obezbeđuje vibarcije iglica sve dok se ručno ne ugasi. Prilikom pranja zuba, potrebno je da korisnik samo „promulja“ ovu četkicu kroz usta, kako bi najlonske iglice obuhvatile sve površine oko zuba i desni. A zahvaljujući tome što se svi zubi peru odjednom, bukvalno je dovoljno samo 10 sekundi, da oni budu potpuno čisti.

Pročitajte i tekst:  Kako unaprediti gejming performanse računara

Zgodno je i što baterija traje čak tri meseca, pa Y-Brush NylonBack Toothbrush, može da se koristi dugo vremena bez razmišljanja da li će se isprazniti. Kao dodatak, u paketu se uz četkicu dobija i specijalni aplikator, kako bi se pasta ravnomerno nanela preko cele površine četkice.

Cena: 129.99 €

Kontakt: Y-Brush