Čuveni proizvođač telefona otkrio više detalja u vezi sa svojim najmoćnijim modelom

Čuveni proizvođač telefona, kompanija Motorola, objavio je prvi tizer video za svoj novi model koji će korsititi najnoviji Snapdragon 870 5G procesor.

Iako tizer prvenstveno prikazuje spoljašnjost uređaja i delić kamere, na trenutak je moguće videti unutrašnjost uređaja u čijem centru je smešten najnoviji Snapdragon procesor ukazujući na to da je Motorola spremila još jedan moćan telefon koji će sasvim sigurno impresionirati korisnike.

Novi Snapdragon procesor donosi sve ono što korisnici danas očekuju i zahtevaju od mobilnih telefona – 5G konekciju, premijum inteligenciju, unapređene performanse i vrhunski gejming kako bi pružio nezaustavljivu brzinu i efikasnost.

Snapdragon 870 5G mobilna platforma donosi moćne performanse za povezivanje koje uključuju Snapdragon X55 5G Modem-RF system i Qualcomm FastConnect 6800 podsistem.

Sa 5G i Wi-Fi 6 mogućnostima, Snapdragon 870 pruža visoke brzine, povećan kapacitet i opcije za povezivanje, bez obzira na to gde koristite i povezujete se na 5G.

Pored izuzetnih mogućnosti za korišćenje interneta, Snapdragon 870 5G processor unapređen je Kryo 585 CPU jedinicom i ultra brzom Adreno 650 grafikom kako bi korisnicima pružio brzo i efikasno iskustvo korišćenja mobilnih uređaja.

Kryo 585 CPU u stanju je da obavlja izuzetno teške i intenzivne zadatke sa radnim taktom koji ide do 3.2Ghz, dok je za neverovatnu efikasnost u radi zadužen AI 5. generacije.

Svi fanovi gejminga znaće da cene Snapdragon Elite Gaming arsenal koji uključuje HDR rendering i 10-bitnu dubinu boja, ali i GPU drajvere koji se mogu apdejtovati kako bi koristili najnovija unapređenja grafike i performansi.

Pročitajte i tekst:  Totalno drugačiji od drugih: Ovo je novo ime za LG TELEFONE - LG VELVET

Pored infromacije u vezi sa procesorom, Motorola nije otkrila više detalja u vezi sa novim telefonom, ali s obzirom na to da će uređaj koristiti najnoviji i najmoćniji procesor na tržištu, realno je očekivati da će i ostale specifikacije biti na istom nivou.

Pogledajte video tizer na: https://www.instagram.com/p/CMPb9meKvGS/