Doživite nezaboravno iskustvo mobilne kamere uz Huawei nova 9 SE

Taman kada smo pomislili da je sve već viđeno, Huawei nas iznenadi nekim novim genijalnim gedžetom. Tako je i ovoga puta, kada je ovaj renomirani brend svetskoj javnosti predstavio najnoviji model pametnog telefona iz svoje respektabilne nova 9 serije. Reč je o Huawei nova 9 SE modelu, koji je po svom izlasku, rekli bismo sa lakoćom, izmamio osmehe ljubitelja stila, praktičnog dizajna, i unapređenih performansi mobilne kamere.

Sjajne performanse

Huawei nova 9 SE je po svim svojim karakteristikama uređaj koji doslovno predstavlja XXI vek. Bilo da je reč o njegovom spektakularnom dizajnu od fluidnih linija, tankom i laganom kućištu koje omogućuje savršenu ergonomiju, ili tehničkoj nadmoćnosti u praktičnom i idejnom smislu, nova 9 SE model je idealan partner za sve one koji žive prateći urbani puls modernog doba.

Uz snažnu bateriju koja se uz SuperCharge tehnologiju puni 0-100% za 38 minuta, Huawei nova 9 SE je uređaj koji će iz vaših dnevnih aktivnosti izvući maksimum, ne ostavljajući zabavi vreme za predah.

Fantastične foto i video mogućnosti

Huawei se odavno dokazao kada je reč o sistemu kamera njihovih uređaja. Ipak, model Huawei nova 9 SE tehnološku inovativnost ovog domena gura, bez dvoumljenja, iznad granica limita. Za to je zaslužan sistem Al Quad Camera koji podržava glavnu kameru od 108 MP, ultraširokougaonu od 8 MP, Bokeh od 2 MP i mikro od 2 MP.

Pročitajte i tekst:  HUAWEI objavio poslovne rezultate

Glavna kamera od 108 MP (otvor blende f/1.9), podržava ultra visoku rezoluciju koja će, uz impresivan broj piksela, zadovoljiti čak i najviše estetske zahteve. Mikro objektiv, zahvaljujući velikom otvoru blende, dubinski razlaže predmete do najsitnijih detalja, dok ultraširokougaona kamera sa spektakularnim vidnim poljem od 112 stepeni omogućava da uhvatite realnost u njenom raskošnom spektru.

Kamere Huawei nova 9 SE modela omogućuju snimanje video zapisa iz različitih perspektiva, uz kontinuirano snimanje s prednje/zadnje strane, što je sjajna vest za sve ljubitelje vloga. Zahvaljujući svojim moćnim algoritmima, proces izrade videa, kao i rad na strukturi podataka, osmišljen je tako da maksimalno olakša rukovanje i uštedi vreme kod složenog uređivanja. Uz Petal Clip aplikaciju možete sa uživanjem uređivati vaše video zapise, maksimalno podstičući svoje kreativne sposobnosti tokom procesa montaže.

Za kraj, treba istaći da je ovaj beskrajno zabavan uređaj kompatibilan sa HUAWEI WATCH GT3 i HUAWEI WATCH FIT pametnim satovima, pa od sada možete biti sam svoj foto-majstor: postavite vaš Huawei nova 9 SE na stativ i zabeležite nezaboravnu uspomenu putem jednog klika na vašem pametnom satu.