Najnovije Xiaomi bežične slušalice i pametni satovi stižu u Srbiju! Saznali smo i cene

Novi IoT uređaji kompanije Xiaomi predstavljeni su na događaju u Beču krajem marta, kada je regionalno predstavljena i nova serija telefona Xiaomi 12. Novi uređaji koji su lansirani su, između ostalog, bežične slušalice Xiaomi Buds 3 i 3T Pro, kao i pametni satovi Xiaomi Watch S1 i S1 Active. A evo kada će se ovi uređaji naći na našem tržištu i po kojoj ceni.

Novi modeli popularnih buds slušalica su stigli sa novim naprednim funkcijama! Xiaomi Buds 3 donose korisnicima poništavanja buke do 40dB, efikasno smanjujući pozadinske zvuke bilo da radite, učite ili putujete. Xiaomi Buds 3  takođe omogućavaju da lako čujete zvukove iz okoline, na primer, možete čuti jasne ljudske glasove i uživati u razgovoru sa ljudima pored vas bez potrebe da vadite slušalice.

Pored svih navedenih funkcija, Xiaomi Buds 3T Pro, koje su okarakterisane kao inovativna kombinacija hardverskog i softverskog napretka omogućuju zvuk nalik na onaj iz studija i to preko 6 sati. Korisnici mogu da biraju između tri ANC režima ili da izaberu Adaptive mode koji omogućava slušalicama da se automatski prilagođavaju na osnovu nivoa buke u okruženju.

Cena Xiaomi Buds 3 iznosi 12.990, dok je cena Xiaomi Buds 3T Pro 17.990 RSD.

Kao novitet stižu i jedni od najpopularnijih uređaja današnjice, S1 serija pametnih satova kompanije Xiaomi. Sa 117 fitnes režima, uključujući 19 profesionalnih režima među kojima korisnici mogu da biraju, Xiaomi Watch S1 i S1 Active donose funkcije koje mogu da isprate svakodnevni život modernog čoveka. Neke od njih su automatska detekcija pokreta, održavanje i poboljšano praćenje zdravlja, uključujući praćenje zasićenosti krvi kiseonikom SpO2, praćenje zdravlja žena i praćenje sna, a kompatibilni su i  sa nekim aplikacijama kao što su Strava i Apple Health, te ih čini idealnim izborom za sve aktivne poslovne ljude.

Pročitajte i tekst:  Samsung Gear S3 dostupan na svetskim tržištima

Cena satova iznosi 22.999 za Xiaomi Watch S1 Active, odnosno 28.999 za Xiaomi Watch S1.

Svi uređaji su od ovog trenutka dostupni u Srbiji putem zvaničnih kanala prodaje.