Ekskluzivno: Testirali smo Realme Watch 3 Pro – Pametni sat koji će vas oduševiti

Fitnes narukvice su popularne među korisnicima zato što su veoma jeftine, a donose sve što je prosečnom korisnku potrebno kada su u pitanju zdravstvene i sportske funkcije. Sa druge strane, imamo pametne satove, koji su opremljeni sa većim ekranima, poseduju znatno više funkcija, ali zbog toga koštaju i po desetak puta više od pametnih narukvica.

Realme je uvideo da postoji praznina u ta dva prilaza, jer mnogi korisnici žele nešto više od fitnes narukvice, ali nisu spremni da plate cenu klasičnog pametnog sata. Njihov hibrid, realme Watch 3 Pro donosi pravi odnos funkcionalnosti i cene koji će se svideti najvećem broju korisnika.

Već na prvi pogled je jasno da nije u pitanju fitnes narukvica, već pametni sat, po velikom, četvrtastom AMOLED ekranu dijagonale 1.78 inča, sa maksimalnim osvetljenjem od 500 nita. Realme je, kroz prateću aplikaciju (Realme Link), obezbedio više od 100 različitih “watch face”-ova, od kojih u samom pametnom satu može istovremeno da bude šest.

Što se tiče osnovnih funkcionalnosti, na raspolaganju su sve uobičajene opcije – prikaz vremena, merenje pulsa i nivoa kiseonika u krvi, različiti modovi za vežbanje, praćenje sna, notifikacije, kontrola reprodukcije muzike i, naravno, telefonski pozivi. Interesantno je da, pored prihvatanja poziva, realme Watch 3 Pro omogućava i pozivanje, direktnim odabirom kontakta iz liste, ili upisom telefonskog broja preko integrisanog dialpad-a. Upravo ta mogućnost je ono što realme Watch 3 Pro definitivno distancira od fitnes narukvica. Naravno, da bi to bilo moguće, ovaj pametni sat mora da bude povezan sa telefonom preko bluetooth konekcije.

Pročitajte i tekst:  Online prodaja automobila U Srbiji

Ugrađena baterija ima kapacitet od 345 mAh, a njena autonomija je do 10 dana, pod uslovom da ne koristite „always on“ displej. Ako se odlučite da koristite takvu varijantu, možete da očekujete autonomiju od oko nedelju dana. Inače, punjenje je prilično brzo i baterija od 0 do 100 procenata može da se napuni za oko 90 minuta.

Sve u svemu, realme Wath 3 Pro je dopadljivo dizajniran pametni sat, sa znatnim mogućnostima prilagođavanja i korisnim funkcijama, spakovanim u proizvod koji se nalazi u prihvatljivom cenovnom rangu.

Kontakt: Realme

Specifikacije:

Displej 1.78“, 364 x 448 piksela, AMOLED, 500 nita
Baterija Li-Ion, 345 mAh
Konekcije Bluetooth, GPS
Materijali Stakleni ekran, plastična leđa, plastični okvir
Senzori Akcelerometar, puls, SpO2
Dimenzije 45 x 36.8 x 11.7 mm
Masa 40.7 g
Boje Crna, Siva