HUAWEI dobio šest nagrada na prestižnom festivalu

Kompanija HUAWEI Consumer Business objavila je danas da je šest njenih uređaja dobilo prestižna priznanja if Design Awards tokom manifestacije 2018 iF Internatinal Industrial Design Forum održane u nemačkom gradu Hanoveru. HUAWEI Mate 10, HUAWEI Mate 10 Pro, HUAWEI nova 2, HUAWEI MateBook X, HUAWEI 4G Router i  HUAWEI VR 2 su dobili priznanja tokom ovogodišnje ceremonije.

Osnovane 1953. godine, nagrade if Design Awards se dodeljuju svake godine od strane iF Industry Forum Design, najstarijeg nemačkog instituta za dizajn. Uvažene širom sveta zbog nezavisnosti, preciznosti i pouzdanosti, nagrade if Design Awards su tokom poslednjih 65 godina postale simbol izvrsnosti dizajna i kvaliteta. Ove godine, proces odabira je bio izuzetno težak, s obzirom da je pristiglo više od 6400 prijava iz 54 države.

Nagrađene Huawei uređaje je odabrao komitet iF Awards nagrada koji čine 63 nezavisna eksperta sa svih strana sveta. Ove nagrade ističu posvećenost kompanije HUAWEI kvalitetu, dizajnu i performansama i nastavljaju njenu tradiciju stvaranja stilizovanih, moćnih i nagrađivanih uređaja.

Uređaji koji su dobili priznanja

HUAWEI MateBook X

Zahvaljujući debljini od 12,5 mm i težini od samo 1,05 kg, dizajn računara HUAWEI MateBook X postavlja novi standard po pitanju težine i prenosivosti. Potpuno metalno kućište mu daje sofisticirani izgled i osećaj na dodir, dok integrisani skener otiska prsta i dugme za paljenje pružaju jednostavnost i ugodnost. Ekran koji pokriva 88% prednje strane svojim korisnicima donosi impresivno vizuelno iskustvo.

Pročitajte i tekst:  Huawei Mate 10 Pro i WiFi Q2 Series oduševili IT medije na CES 2018

HUAWEI Mate 10

Zahvaljujući novom čipu Kirin 970, HUAWEI Mate 10 je napravio mnogo revolucionarnih iskoraka na poljima mobilne fotografije, dužine trajanja baterije i performansi. Među odlikama kamere čiji rad podržava veštačka inteligencija nalaze se automatsko prepoznavanje scene i objekta, kao i jednostavnije, lepše i lagodnije slikanje. Baterija velike gustine od 4000 mAh, uz sistem pametnog upravljanja baterijom, omogućava njeno izuzetno dugo trajanje.

HUAWEI Mate 10 Pro

Kombinacija kompaktnog i stilski privlačnog dizajna sa FullView displejom od 6 inča i neverovatno tankim kućištem impresioniraju korisnike svojim vizuelnim izgledom. 3D Glass kućište, simetrično zaobljeno sa sve četiri strane, korisnicima nudi gladak i ergonomski prilagođen osećaj pri korišćenju. Otpornost na vodu i prašinu prema IP67 standardu čini da HUAWEI Mate 10 Pro bude spreman za bilo koju situaciju.

HUAWEI nova 2

HUAWEI nova 2 sadrži lagano kućište debljine 6,9 mm uz tehnologiju presvlačenja keramičkim slojem, koje ovom telefonu daje jasnije dizajnerske slojeve, zaobljene ivice i prefinjen, minimalistički izgled. Stilski privlačne varijante boja podižu model nova 2 na nivo modnog detalja.

HUAWEI 4G Router

Sa svojom skrivenom antenom i retro-šik siluetom svetionika, HUAWEI 4G Router je uneo osveženje u svet tradicionalnog dizjana rutera. Njegovo kućište u mat beloj boji i jednostavan dizajn omogućavaju korisnicima da ga lako prenose i uzivaju u brzom internetu kod kuće ili na putu.

HUAWEI VR 2

Pomoću svog jedinstvenog brzog LCD sočiva i 3K displeja, HUAWEI VR 2 postavlja nove standarde u iskustvu virtuelne realnosti. HUAWEI VR 2 je prvi VR uređaj koji nudi impresivno IMAX bioskopsko iskustvo, kao i prvi VR uređaj koji može da pristupi obema platformama, uključujući pametne telefone i PC računare.

Pročitajte i tekst:  Ovo je jedan od najtanjih, najlakših i najstilizovanijih pametnih telefona

Inovacija je glavna vodilja u razvojnom radu kompanije Huawei. Na polju industrijskog dizajna Huawei je uvek održavao duh istraživanja i inovacije, konstantno težeći izvrsnosti i hrabro proširujući svoj vrhunski dizajnerski jezik i sveobuhvatnu ideju dizajna zahvaljujući mnogim dizajnerski centrima širom sveta. Udružujući najtalentovanije dizajnere na svetu i sarađujući sa najuglednijim dizajnerskim kompanijama kao što su Porsche Design i Pantone, Huawei je u stanju da izgradi snažan lični odnos sa svojim kupcima i stvara proizvode koje oni vole.

O iF DESIGN AWARDS

Nagrade iF DESIGN AWARDS već duže od 60 godina su priznate kao dokaz kvaliteta za izvrstan dizajn. iF brend ima izuzetan ugled širom sveta zbog svojih neverovatnih dizajnerskih usluga, a  iF DESIGN AWARDS su jedne od najvažnijih svetskih nagrada iz oblasti dizajna. Nagrade se dodeljuju u sledećim oblastima: Proizvod, Pakovanje, Dizajn komunikacije i usluga, Arhitektura i Unutrašnja arhitektura, kao i Profesionalni koncepti. Svi nagrađeni uređaji se nalaze na vebsajtu iF WORLD DESIGN GUIDE, na aplikaciji iF design app i prikazani su na izložbi iF design exhibition Hamburg.