HUAWEI prodao rekordan broj P20 telefona u državama Centralne i Istočne Evrope i Nordijskom regionu

Kompanija Huawei Consumer Business Group je prodala više od 100 000 telefona iz serije HUAWEI P20, u roku od samo 30 dana nakon početka prodaja na tržištima Centralne i Istočne Evrope i Nordijskog regiona. Ovo je rekord brenda, čime je serija P20 postala najprodavanija P serija pametnih telefona otkada je Huawei pokrenuo ovu liniju proizvoda.

Model HUAWEI P20 Pro je prvi telefon sa trostrukom Leica kamerom. Uređaji iz serije HUAWEI P20 se našli na vrhu DxOMark liste i prvi su uređaji koji su dobili trocifreni rejting.

Nakon samo četiri nedelje javne prodaje HAWEI P20 Pro je pretekao prošlogodišnji model HUAWEI P10 Plus, nadmašivši pordaju svog prethodnika 17 puta. Većina prodaje je ostvarena iz Poljske, Norveške, Švedske i Austrije. Najnoviji podaci o prodaji potvrđuju sve veću potražnju za flegšip telefonima kompanije HUAWEI.

Nedavno smo podelili vesti o rekordnoj prodaji preko naše platforme za elektronsku prodaju Vmall, na kojoj je Huawei zaradio 100 miliona juana u roku od 10 sekundi nakon što je serija HUAWEI P20 puštena u prodaju. Ovi neverovatni rezultati prodaje u svim regionima, uključujući Srbijeu, dokazuju postojanje dugotrajnog poverenja u Huawei proizvode i pokazuju našu posvećenost stvaranju inovativnih i neverovatnih telefona na tržištu luksuznih proizvoda.” rekao je Džordž Zang, direktor Huawei Device za region Balkana.

Sa P20 serijom, HUAWEI je želeo da inspiriše kupce da otkriju svoj potencijal, vide, osete i stvore više, omogućivši im da svakodnevno koriste veštačku inteligenciju na svom uređaju.

Pročitajte i tekst:  Huawei uz besplatnu uslugu “Od vrata do vrata” pruža i popust na popravke telefona