HyperX najavljuje novu liniju Armada monitora za gejmere

HyperX, tim za periferne gejming uređaje u okviru HP Inc. i liderski gejming i esport brend, najavio je novu liniju HyperX Armada 25 i HyperX Armada 27 monitora koji su namenjeni gejmerima. Nova HyperX Armada linija monitora nudi višu rezoluciju za još imerzivnije gejming iskustvo i kompatibilna je sa NVIDIA G-SYNC. HyperX Armada Gaming Monitori donose full paket koji uključuje HyperX Armada Single Gaming postolje sa ergonomskom Armada rukom koja je kompatibilna sa svim HyperX monitorima i većinom displeja sa VESA 75mm i 100mm paternom zajedno sa Armada stonim nosačem. The Armada Single Gaming  postolje  je napravljeno od izdržljivog metala i podržava monitore veličine do 32 inča i do 20 kilograma težine.

HyperX Armada 25 gejmerski monitor nudi refresh rate od 240 Hz i odziv od svega 1ms, za laganiju i bržu takmičarsku igru. Armada 25 pruža Full HD rezoluciju za impresivne vizuelne efekte živih boja sa svojim 24,5-inčnim FHD (1920×1080) IPS panelima, što ga čini naprednijim u odnosu na konkurenciju. HyperX Armada 27 Gaming Monitor nudi još oštriju sliku i  veću rezoluciju sa svojim 27-inčnim QHD (2560k1440) IPS širokim ekranom i VESA Display HDRTM 400, pružajući jasne detalje u različitim okruženjima osvetljenja i impresivnije iskustvo igranja. Armada 27 takođe nudi brzinu osvežavanja od 165 Hz i vreme odziva od 1ms za oštre i glatke slike.

Pročitajte i tekst:  "Smart uređaji" za pametan početak školske godine

“Ulazak na tržište gejming monitora sa novom linijom Hyper X Armada monitora je vrlo uzbudljiva svar za HyperX tim“, rekla je Tifani Rodrigez, senior menadžer za PC monitore, HyperX-a. „Nudeći visoku stopu osvežavanja ekrana i nisko vreme odziva za poboljšano iskustvo igranja zajedno sa ergonomskom rukom i stonim nosačem tokom višesatnog uživanja, porodica Armada monitora za gejming pruža objedinjen praktičan i funkcionalan dizajn.”

HyperX Armada 25 i Armada 27 monitori u pakovanju uključuju ergonomsku ruku i stoni nosač.  Ruka se može produžiti i uvući za udobno ergonomsko gledanje. Monitore takođe karakteriše jednostavno podešavanje sa dva načina montaže (C-clamp ili grommet) i sistem za brzo montiranje koji omogućava HyperX monitorima da “legnu” na svoje mesto i uklone se jednim klikom na dugme. Monitori koji nisu HyperX koriste standardnu VESA montažnu ploča sa 4 zavrtnja. Dodatno, HyperX Armada Gaming postolje se može kupiti i zasebno i montirati za do četiri monitora (do 25 inča) ili dva monitora (do 27 inča) u isto vreme.

DostupnostNovi proizvodi biće dostupni online na HyperX mreži prodavaca i e-prodavnica. Za više informacija o HyperX Armada gejming monitorima, posetite stranicu proizvoda HyperX Armada.