IFA 2022: Predstavljen najnoviji ekološki, energetski efikasan LG frižider

LG Electronics (LG) na evropsko tržište plasira najnoviji model frižidera sa donjim zamrzivačem, a premijerno će ga predstaviti na IFA 2022. Novi model sa inverterskim linearnim kompresoromTM štedi energiju, poseduje nadograđeni unutrašnji odeljak i vrhunske tehnologije „svežine“ uključujući LinearCoolingTM i DoorCooling+TM.

LG frižider sa donjim zamrzivačem ima energetsku ocenu „A“, najvišu moguću ocenu prema sistemu strogih energetskih standarda Evropske komisije. Za ovu ocenu zaslužna je poboljšana struktura kondenzatora i izmenjivača toplote u frižideru, kao i poboljšan put protoka vazduha kako bi se postigla efikasnija i ravnomernija isporuka hladnog vazduha kroz frižider.

Frižider sadrži veoma izdržljiv inverterski linearni kompresor uz pomoć kog se smanjuje potrošnja energije kod donjeg zamrzivača za čak 10 posto. Pored toga, novi model visokih performansi dolazi sa LG tehnologijama koje poboljšavaju svežinu – LinearCooling i DoorCooling+. LinearCooling smanjuje temperaturne varijacije, što poboljšava svežinu namirnica tokom dužeg vremenskog perioda, dok DoorCooling+ šalje hladan vazduh sa vrha odeljka frižidera u teško dostupna mesta kao što je korpa na prednjim vratima.

Novi frižider sa donjim zamrzivačem je veoma praktičan, može se daljinski kontrolisati i nadgledati preko LG ThinQ aplikacije za pametne telefone, omogućavajući korisnicima da upravljaju podešavanjima i proveravaju radni status sa bilo koje lokacije.Dodatnu pogodnost predstavljaju preklopna polica  koja može omogućiti više prostora a uz dodatni stalak za vino možete ohladiti i do pet boca vina istovremeno. Novi LG model unapređen je i LG Metal Fresh™ završnom obradom u unutrašnjosti samog frižidera.

Pročitajte i tekst:  Manje je više – sve popularnija filozofija životnog stila

Posetioci štanda kompanije LG (Hala 18, Messe Berlin) će od 2. do 6. septembra imaće priliku da pogledaju zadivljujući frižider u mat crnoj boji, zajedno sa mnoštvom drugih inovacija