ISE 2019 uživo – Epson na najvećem svetskom audio/video sajmu

Integrated Systems Europe (ISE) u Amsterdamu je najveći svetski sajam audio i video tehnike i sistemske integracije. Epson kao stalni izlagač na ovom sajmu, ove godine predstavio je svoje viđenje budućnosti AV tehnologije. Na velikom štandu, predstavljene su najnoviji AV uređaji iz ove kompanije, a posebno mesto zauzeli su projektori i pametne naočare.

Među mnogobrojnim proizvodima predstavljeni su profesionalni projektori koji omogućavaju korisnicima da na kreativan način predstave svoje ideje. Epson Pro AV tehnologija je namenjena za najveće izazove i za velike prostore. Jedna od instalacija postavljenih na štandu, EpsonVortex, pokazuje snagu Pro AV tehnologije u kreiranju kinetičkog portala od 360 stepeni. On objedinjuje posetioce kao jedinstvene delove instalacije omogućavajući im da aktivno učestvuju u predstavljanju sadržaja.

Jedna od vizuelno najatraktivnijih instalacija predstavljenih na štandu je osvetljenje koje na jedinstven način privlači pažnju posetilaca, pretvarajući svaki prostor u digitalnu umetnost, dekor ili komercijalni digitalni ekran.

Moverio smart glasses donosi mogućnost različitih funkcija proširene realnosti. One su zamišljene kao sredstvo za obogađivanje sadržaja u muzejima, izložbama, ali i u živim događajima. Naravno, predstavljene su i malo „prizemnije“ tehnologije, kao što je izbor najmodernijih 3LCD projektora namenjenih za profesionalnu upotrebu.

Sve ovo samo je još jedan dokaz Epson-ove liderske pozicije na polju projekcione tehnologije.

Pročitajte i tekst:  Od hakera do citata iz Biblije – Sinergija 18 ima sve što vas zanima