Logitech Doodle miševi

Bežični Logitech M325 miš pripada novoj Logitech Doodle kolekciji koja se odlikuje veoma neobičnim dizajnom. Šta više, taj dizajn je moguće i dodatno personalizovati putem 15 samolepljivih nalepnica koje se dobijaju u paketu sa mišem.

Miš je simetričnog oblika i malih dimenzija, pa je očigledno predviđen za nošenje u torbi sa prenosnim računarom.  Bez obzira na to lepo leži u ruci i zgodan je za upotrebu. Poseduje dva tastera, plus treći koji se nalazi na gumenom točkiću čija rotacija se registruje preko optičkog senzora. Kada se otvori poklopac sa donje strane, u njemu se nalazi preinstalirana 2A baterija koja obezbeđuje nesmetan rad godinu dana. Takođe, tu je i mesto za minijaturni Nano USB prijemnik, kada se miš ne nalazi u upotrebi.

Moramo da napomenemo da ni miš ni prijemnik nisu kompatibilni sa Logitech Unifying standardom, pa ih nije moguće kombinovati sa drugim Logitech periferijama. Komunikacija sa računarom obavlja se na frekvenciji od 2.4 GHz i zaštićena je 128-bitnom enkripcijom preko AES standarda. Maksimalni domet komunikacije sa prijemnikom je oko 10 metara. Miš ima laserski sensor sa preciznošću od 1000 dpi, koji koristi Logitech Advanced Optical Tracking tehnologiju i upotrebljiv je na praktično svim površinama.

Logitech Doodle miš je simaptičan periferni uređaj koji će razbiti monotoniju tokom rada na računaru, a kompatibilan je sa Windows, Mac i Linux operativnim sistemima.

Pročitajte i tekst:  Epson predstavlja prve poslovne EcoTank štampače A3 formata

Pogledaje i video prikaz ovog miša na našem Youtube kanalu: