Moćni i izuzetno brzi – upoznajte nove Motorola telefone

Od samog početka, Motorola je stremila ka tome da transformiše način na koji ljudi otkrivaju svet, dele iskustva i međusobno se povezuju. Iz tog razloga, Motorola g porodica smartfona uvek je bila fokusirana na smislene inovacije i pružanje novih tehnologija i funkcija svima. Danas, Motorola nastavlja ovu tradiciju najavom novih uređaja g serije koje čine g23 i g13 modeli.

Svi ovi uređaji pažljivo su kreirani kako bi korisnicima pružili moderan dizajn, zapanjujuće fotografije i sveobuhvatno multidimenzionalno audio iskustvo. Upoznajte najnovije članove g porodice:

Motorola g23

Zabeležite sve kadrove koji se javljaju jednom u životu uz Motorolu g23. Uz 50MP sistem kamera i Quad Pixel tehnologiju, fotografije su prepune detalja, čak i u uslovima lošeg osvetljenja. Ovaj uređaj opremljen je i Macro Vision kamerom i 125º ultraširokim objektivom. U fotografijama možete da uživate na 6.5” HD+ displeju sa minimalnim ivicama, a tu je i 90Hz brzo osvežavanje ekrana kako bi prebacivanje sa aplikacija, igranje igara i surfovanje internetom bili potpuno glatki i bez ikakvog seckanja.

Motorola g23 stiže i sa TurboPower 30W punjenjem, kako bi pružila sate dodatne energije nakon samo nekoliko minuta punjenja. Uz veliku bateriju, korisnici duže mogu da uživaju u omiljenoj muzici, video četovima sa prijateljima i serijama. Sve što odlučite da obavite, biće brzo i fluidno zahvaljujući MediaTek Helio G85 procesoru.

Svaki detalj na ovom telefonu pažljivo je promišljen kako bi korisnici dobili moderan dizajn, ultra-tanko kućište i tanke ivice ekrana. Plus, čitač otiska prstiju pozicioniran je na bočnoj strani telefona za lakši pristup.

Pročitajte i tekst:  HONOR X6 dostupan korisnicima u Srbiji

Motorola g13

Motorola g13 opremljena je izuzetnim sistemom kamera kako bi svaki trenutak bio pretvoren u dugotrajno sećanje. Sa 50MP senzorom i Quad Pixel tehnologijom, Motorola g13 pravi živopisne fotografije u svim svetlosnim uslovima. Sistem zaokružuju Macro Vision kamera, posebni dubinski senzor i 8MP prednja kamera.

Maksimalno iskoristite tanke ivice i satima uživajte u sadržaju na 6.5“ 90Hz HD+ displeju jer Motorola g13 stiže sa baterijom velikog kapaciteta kako bi duže uživali u omiljenim filmovima i muzici. Ovaj uređaj se izdvaja i brzim MediaTek Helio G85 procesorom i mogućnošću povezivanja na 4G mreže.

Softver i bezbednost

Svi novi uređaji Motorola g serije koriste čistu verziju Androida 13, bez dodatih softverskih skinova i nepotrebnih aplikacija koje usporavaju sistem i sam telefon. Plus, uz Material You, korisnici sada mogu da personalizuju aplikacije menjajući boju, teme i jezik. Čak će se i media plejer prilagođavati muzičkim ukusima svakog korisnika.

Uz My UX, uređaj se može kontrolisati i prostim pokretima zgloba, a podešavanja za zabavu modifikovati po želji korisnika kako bi njihov telefon bio zaista jedinstven.

Dostupnost i cene

Motorola g23 i Motorola g13 će u Srbiji biti dostupni po ceni od 27.990rsd (8/128GB), odnosno 21.990rsd (4/128GB)