Motorola postaje partner čuvenog NBA tima

Motorola i košarkaški klub Brooklyn Nets potvrdili su zajedničku saradnju koja će spojiti ova dva globalna brenda početkom regularne 2020-21 NBA sezone. Motorolin legendarni logo u obliku „krila slepog miša“ biče ušiven na prednjoj levoj strani dresova koje će nositi košarkaši ovog kluba tokom utakmica.

Pored toga što je postala zvanični partner kluba Brooklyn Nets, Motorola će biti istaknuta i na svim dresovima koje košarkaši koriste tokom treninga. Motorola će takođe biti prisutna u NBA i putem brendinga na terenu kluba, ali i preko svojih telefona jer je postala i oficijelni smartfon partner Brooklyn Nets kluba sa željom da se još više ljudi upozna sa revolucionarnim razr modelom.

Pogledajte video otkrivanja novih dresova sa legendarnim Kevinom Durantom.

Partnerstvo sa svrhom

Najvažniji aspekt ovog partnerstva biće saradnja Motorole i kluba Brooklyn Nets u pokretanju STEM edukacionih programa u Bruklinu namenjenih mladima, kao i posebna donacija Motorola smartfona koji podržavaju virtuelno učenje đaka bez smeštaja, koji čine više od 100.000 studentske populacije u javnom školskom sistemu Njujorka.

Celoj akciji pridružiće se i izvršni direktori kompanije Motorola koji će biti deo edukativnih prezentacija u saradnji sa lokalnom organizacijom sa ciljem da se mladi studenti ohrabre u istraživanju poslovnih prilika unutar STEM industrije.

Poruka Motorola i Brooklyn Nets predstavnika

„U našoj potrazi za partnerom čiji logo bismo istakli na dresovima, želeli smo kompaniju čija poslovna i društvena kultura se podudara sa našom“, izjavio je Džon Abbamondi, izvršni direktor kompanije BSE Global.

Pročitajte i tekst:  Samsung predstavio najnoviji telefon - Galaxy A31, evo kad stiže kod nas i po kojoj ceni

„Tog partnera smo pronašli u Motoroli. Baš kao i mi, obe kompanije su protekle godine prolazile kroz veliki proces transformacije; Motorola sa ponovnim rođenjem legendarnog razr smartfona, dok smo mi stvorili tim koji je redefinisao očekivanja koja svi imaju od Netsa. Radujemo se saradnji sa Motorolom i prilikom da naše fanove upoznamo sa najnovijim inovacijama brenda“, dodao je Abbamondi.

„Motorola i klub Brooklyn Nets dele inovativan duh i strast za pobedom koja rađa uspeh“, izjavio je Rudi Kalil, potpredsednik i generalni menadžer kompanije Motorola za Severnu Ameriku.

„Veoma smo ponosni što možemo da vidimo naš legendarni logo zajedno sa vrednostima koje predstavlja ova talentovana organizacija. Jedva čekamo priliku da, zajedno sa našim fanovima, pružimo podršku i navijamo za Brooklyn Nets-e, ali i da sa NBA publikom podelimo inovativne tehnologije koje su sastavni deo naših telefona“.