Orion telekom Cloud Backup Servis – Sigurna zaštita podataka za poslovne korisnike

Poslovni podaci su jedan od najvrednijih resursa u kompaniji i zato je neophodno da se obezbedi njihova bezbednost i skladištenje na pouzdanom mestu. Imajući to u vidu, kompanija Orion telekom je osmislila i realizovala novu uslugu – Cloud Backup Servis – koja donosi najsavremeniju i najpouzdaniju zaštitu poslovne infrastrukture i podataka. Servis podrazumeva bekapovanje svih kritičnih poslovnih resursa kao što su email-ovi, baze podataka, servera i virtuelnih mašina.

Prednosti Orion telecom Cloud Backup Servisa su brojne. On obezbeđuje kontinuitet poslovanja i eliminiše rizike od gubitka podataka, štedi vreme i smanjuje poslovne troškove jer kompanije plaćaju samo storidž koji zaista koriste. Usluga je osmišljena kao „ključ u ruke“, jer kompletnu instalaciju i konfiguraciju backup setova obavljaju stručnjaci iz Orion telekoma. Sistem je potpuno konfigurabilan i korisnici mogu da biraju koje podatke žele da sačuvaju i koliko dugo žele da budu sačuvani. Bekapovanje podataka se vrši automatski i svi podaci su sigurni jer se čuvaju u kriptovanom obliku, a ključ za dešifrovanje poseduje samo korisnik. Uz sve to, podaci se čuvaju u TIER 3+ sertifikovanom i 24/7/365 nadgledanom data centru Orion telekoma, pa su njihova sigurnost i bezbednost zagarantovani.

Zahvaljujući Orion telecom Cloud Backup Servisu, kompanija može da prestane da brine o posledicama eventualnih havarija. Ukoliko se one i dese, Cloud Backup Servis obezbeđuje brz i potpun oporavak radnog IT okruženja, uz minimalan gubitak vremena.

Pročitajte i tekst:  Novi Apple iMac za 2019. donosi novi AMD Radeon Pro Vega GPU

Cene Orion telecom Cloud Backup Servisa su pristupačne i fleksibilne, a kreću se već od 1500 dinara mesečno, a dostupni paketi za bekap podataka kreću se od 10 GB do 1000 GB podataka. Detaljnije informacije o cenama i paketima možete da pogledate ovde.

A da biste se uverili u kvalitet servisa, Orion telekom je obezbedio besplatno testiranje za vašu kompaniju u trajanju od 30 dana.