Orion televizija proširuje horizonte: Uključivanje BBC Earth i BBC News kanala u ponudu

Orion televizija je od 12. januara obogatila svoj sadržaj uvrštavanjem dva izuzetno popularna kanala iz BBC portfolija: BBC Earth i BBC News, unoseći novi talas kvalitetnog sadržaja u svoj već bogat programski repertoar.

BBC News, poznat po svojoj reputaciji vodećeg globalnog informativnog kanala, zauzima poziciju 549. Ovaj kanal je poznat po tome što svojim gledaocima pruža najaktuelnije vesti i priče iz različitih delova sveta, uključujući London, Vašington i Singapur, čime korisnicima Orion televizije omogućava da budu u toku sa globalnim dešavanjima.

S druge strane, BBC Earth, smešten na kanalu broj 31, predstavlja premijum dokumentarni kanal koji nudi vrhunske dokumentarce o prirodi, divljim životinjama, nauci, svemiru i ljudskoj vrsti. Lokalizovan za potrebe gledalaca, ovaj kanal je savršen izbor za porodice i ljude svih uzrasta koji teže dubljem razumevanju sveta koji ih okružuje. Kroz serijale poput “Planet Earth”, “Frozen Planet” i “Blue Planet”, koje vodi čuveni Sir David Attenborough, BBC Earth postavlja nove standarde u pripovedanju priča i tehnološkim inovacijama, otvarajući tako prozor u neistražene lepote naše planete.

Veoma smo uzbuđeni što smo kanale BBC Studija uvrstili u naš program. Ovo partnerstvo ne samo da odražava našu posvećenost pružanju vrhunskog sadržaja, već i omogućava našim korisnicima da istražuju, uče i rastu kroz vrhunske programe koje BBC Studio nudi. Srećni smo što možemo da doprinesemo obogaćivanju dnevnog života naših gledalaca, pružajući im pristup svetskim sadržajima iz udobnosti njihovih domova”, izjavila je Alja Suvačarov, Menadžerka za upravljanje IPTV i VOD sadržajem.

Pročitajte i tekst:  Internet GIGANT Orion telekoma

Orion televizija, sa ponudom od preko 260 najpopularnijih kanala u Srbiji, kontinuirano dokazuje svoju posvećenost pružanju vrhunske televizijske usluge. Sa izuzetnom ocenom od 4.6 na Google Play Store-u i više od 5 miliona preuzimanja, Orion TV aplikacija stoji kao primer uspeha i inovacije. Aplikacija, dostupna za Smart televizore, Android, iOS i Huawei mobilne telefone i tablete, omogućava korisnicima ne samo pristup širokom spektru kanala, već i fleksibilnost u gledanju omiljenih programa bilo kada i bilo gde.