Pametni telefoni napravljeni da zabeleže najlepše životne trenutke

Brz tempo života i veliki broj mesta na koja odlazimo čine da dosta uspomena prođe nezabeleženo. Ako želite da kreirate večne uspomene i budete u mogućnosti da zauvek kraj sebe imate najlepše trenutke sa vašim najmilijima, razmislite o tome da iznenadite voljenu osobu pametnim telefonom. Uz moćan, ali pristupačan Huawei uređaj iz popularne nova 10 serije, možete bez napora zabeležiti prelepe trenutke koji dolaze.

Inovativni sistem kamera za večne uspomene

Lepo dizajnirana i po veoma prihvatljivim cenama, Huawei nova 10 serija uključuje Huawei nova 10 Pro, Huawei nova 10 i Huawei nova 10 SE. Zabeležite uspomene sa prijateljima ili porodicom koje će trajati ceo život, uz Huawei nova 10 Pro i Huawei nova 10, inovativne uređaje koji su prvi u industriji doneli ultra-široki selfi visoke rezolucije od 60 MP, i ultra-široki prednji video od 100 stepeni. Sa ovim kamerama, korisnici mogu sa lakoćom da uklope sve i svakoga u kadar. Uživajte u prednostima selfija bez uticaja na kvalitet slike. Huawei nova 10 Pro ima prvu u industriji portretnu kameru za krupni plan, koja nudi izvanredno iskustvo kreiranja portreta.

Čak i ako je vaš partner početnik u oblasti fotografije, korišćenje zadnjih kamera Huawei nova 10 Pro i Huawei nova 10 biće lako – obe opremljene RYYB Ultra Vision kamerom od 50 MP i Ultra-Wide Macro kamerom od 8 MP koja podržava autofokus. Dinamična zadnja kamera olakšava snimanje bilo čega, od krupnih planova poput blistavog osmeha vaše voljene osobe, do ogromnih, slikovitih gradskih pejzaža kako biste obeležili mesta koja ste zajedno posetili.

Pročitajte i tekst:  Vodič za kupovinu gedžeta: Pristupačan, a kvalitetan kabl za mobilni telefon

Oni koji žele najisplativiji telefon sa odličnim funkcijama kamere mogli bi da pronađu savršen poklon u Huawei nova 10 SE, koji ima 108 MP RAW Domain Imaging sistem za snimanje svakog detalja. Uključuje glavnu kameru visoke rezolucije od 108 MP1 koja je veoma osetljiva na svetlost i daje kristalno čiste slike, posebno u svetlim okruženjima. Omogućavanje High-Res režima omogućava korisnicima da kreiraju fotografije do 108 MP.

Tehnologija 9-u-1 Pixel Binning generiše zapanjujući nivo detalja povećanjem dinamičkog opsega osvetljenja, čime fotografije dobijaju potpuno drugačiju lepotu noću. Huawei nova 10 SE ima široki otvor blende f/1.9 za povećanje količine dolaznog svetla i dubine polja kako bi se primenilo zamućenje pozadine u realnosti. Ovo efikasno osvetljava predmet, pružajući vam detaljnije prikazivanje tona kože, kose i drugih crta lica.

Estetika i trajnost uređaja u koje ćete se zaljubiti

Ako ste neko ko ceni lepotu uređaja sa modernom i vitkom siluetom, Huawei nova 10 ima najtanje kućište među ova tri modela – samo 6,88 mm, što takođe povećava prenosivost i pruža korisniku udobnije rukovanje.

Huawei nova 10 Pro ima debljinu od 7,88 mm, sa energetski efikasnijom baterijom velikog kapaciteta od 4500 mAh i podržava novu generaciju Huawei SuperCharge od 100 W. Huawei nova 10 ima bateriju od 4000 mAh i podržava Huawei SuperCharge od 66 W. Huawei nova 10 SE takođe impresionira svojim Huawei SuperCharge od 66 W i ima bateriju od 4500 mAh uvučenu u svoju vitku formu debljine 7,39 mm.

Pročitajte i tekst:  Ekskluzivno: Samsung Galaxy Note20 serija dostupna u Srbiji

Bez obzira koje su vaše preferencije, Huawei nova 10 serija ima ponešto za svakoga!