Slušalice Huawei FreeBuds 5i dostupne i kod nas – odličan kvalitet i dizajn po pristupačnoj ceni

Ovog februara Huawei je lansirao mladalačke slušalice Huawei FreeBuds 5i sa ANC tehnologijom pogodnom za poništavanje buke. Odličan kvalitet zvuka dolazi uz poboljšano povezivanje u poređenju sa svojim prethodnicima. U pogledu baterije, udobnosti i iskustva korišćenja, Huawei FreeBuds 5i donose novosti u različitim scenarijima korišćenja. Ono što ih izdvaja od drugih jesu moderne boje, a njihova cena je više nego primamljiva.

Hi-Res sertifikat: Uživajte u divnom kvalitetu zvuka

Kada je u pitanju akustika, svako ima različitu osetljivost sluha i preferencije sa različitim kriterijumima za procenu kvaliteta audio materijala. Zahvaljujući odličnim mogućnostima slušalica Huawei FreeBuds 5i, one su dobile Hi-Res wireless audio sertifikat, što ih čini jednim od retkih koje ga imaju u ovom cenovnom rangu.

Huawei FreeBuds 5i dolaze sa dinamičkim drajverom visoke osetljivosti od 10 mm i polimernim sastavom za postizanje visokog dinamičkog opsega i velike amplitude, koji mogu da isporuče nagli, jak bas i dobar kvalitet zvuka sa bogatim detaljima. Ove moderne slušalice su opremljene i dvostrukim prilagodljivim ekvilajzerom. Kada korisnik sluša muziku, slušalice mogu inteligentno da detektuju i strukturu ušnog kanala i status nošenja. Samim tim, one obezbeđuju konzistentno iskustvo slušanja, bez obzira da li korisnik leži i igra igrice, sedi i gleda neki film ili šeta i sluša muziku.

ANC performanse omogućavaju fokus

Tehnologija hibridnog poništavanja buke koju Huawei FreeBuds 5i poseduju, kao i dvostruki mikrofoni unutar i izvan ušiju za otkrivanje spoljašnje buke donose korisnicima najviše moguće performanse i generišu maksimalnu dubinu poništavanja buke uz različite režime, do čak 42 dB. Takođe, postoji opcija odabira ovih režima, pa su tu Ultra, General i Cosy opcija.  Takođe, Huawei FreeBuds 5i svojim režimima omogućavaju korisnicima da budu povezani sa okruženjem bez skidanja slušalica. Prebacivanje između različitih režima se dešava jednostavnim, dužim pritiskom slušalice.

Pročitajte i tekst:  Kako da veš mašina postane najveći štediša u kući?

Moćno trajanje baterije i udobnost za celodnevno slušanje

Što se tiče trajanja baterije, Huawei FreeBuds 5i može da podrži neprekidnu reprodukciju muzike od čak 7,5 sati nakon punjenja. A ako korisnik nosi sa sobom futrolu za punjenje, dostupno je i do 28 sati reprodukcije audio sadržaja. Još jedna prednost jeste funkcija brzog punjenja. Uz samo 15 minuta punjenja korisnici mogu koristiti Huawei FreeBuds 5i čak četiri sata. Sa težinom od samo 4,9 g po slušalici, Huawei FreeBuds 5i su veoma lagane i prijatne za nošenje u svakoj prilici. Dužina kućišta je 7 mm kraća u odnosu na prethodnu generaciju, i ima IP54 ocenu otpornosti na znoj i vodu.

Nove slušalice takođe dolaze u popularnim bojama, uključujući elegantnu Ceramic White belu, klasičnu Nebula Black crnu i potpuno novu Isle Blue plavu. Jednostavno se povezuju putem Bluetooth-a sa uređajima koji koriste Android ili iOS operativni sistem. Mladalački duh Huawei FreeBuds 5i je dostupan svakom korisniku od danas, po preporučenoj ceni od 12999 dinara.