Philips Monitors imenovan za dobitnika nagrade CES 2022 Innovation Awards

Philips Monitors je imenovan za dobitnika nagrade CES 2022 Innovation Awards, za proizvod Philips Momentum 559M1RYV, 55-inčni monitor dizajniran za Xbox. Ovogodišnji program dodele nagrada okupio je rekordni broj kandidata, premašujući brojku od 1800 prijava. Vest je objavljena pre CES 2022, najuticajnijeg tehnološkog događaja u svetu, koji je predviđen za period od  5. do 8. januara u Las Vegasu, a održaće se digitalnim putem.

CES Innovation Awards program, u vlasništvu i  organizaciji od strane Consumer Technology Association (CTA), je takmičenje koje na godišnjoj bazi nagrađuje izvanredna postignuća u dizajnu i inženjerstvu, u čak 27 kategorija potrošačke tehnologije. Oni s najvišim ocenama, primaju distinkciju “Najbolje od inovacije”. Prijave je ocenjivao panel najboljih stručnjaka iz industrije, sačinjen od članova medija, dizajnera, inženjera i dr., a kriterijimi su bili inovacija, tehnika i funkcionalnost, estetika i dizajn.

Philips Momentum  gejming monitor za Xbox (559M1RYV) dizajniran je kako bi fanovima Xbox-a omogućio ultimativno iskustvo upotrebe, postavljajući novi standard u gejming monitorima za konzole budućih generacija. Upotreba nove HDMI 2.1 specifikacije omogućuje moderniji način gejminga s 4K rezolucijom, većim brzinama osvežavanja od 120Hz, HDR potporu sa DisplayHDR 1000 te manje mrežno kašnjenje, za izuzetno prijatno iskustvo igranja na 55-inčnom monitoru. Philips Momentum 559M1RYV dolazi sa specijalno dizajniranom zvučnom trakom, osmišljenom od strane inženjera kompanije Bowers & Wilkins, britanske kompanije za zvučnike, prepoznatljive širom sveta po svom inovativnom dizajnu i zvučnom inženjerstvu, koja upotpunjuje imerzivno iskustvo igranja.

Pročitajte i tekst:  NVIDIA VR READY program na sajmu CES 2016

„Izuzetno smo ponosni i zahvalni na tituli koju nam je dodelio CES Innovation Awards u Gaming products kategoriji,” rekao je Stefan Sommer, direktor sektora za marketing i menadžment u Evropi u MMD-u. Philips Momentum 559M1RYV je pokazatelj našeg vođstva u pružanju najprijatnijeg i najimerzivnijeg iskustva gejminga na tržištu.”

Dobitnici CES 2022 Innovations Awards, uključujući i opise proizvoda, slike, mogu se pronaći na CES.tech/innovation. Više informacija će biti objavljeno u januaru. Brojni  dobitnici će prezentirati svoje proizvode na izlaganju Innovation Awards na događaju CES 2022.