Procurele informacije o novom Motorola telefonu sa Snapdragon 870 procesorom

Motorola Edge S pojavila se na Geekbench benčmark testu kao Moto G100 – što bi moglo da znači da će telefon uskoro biti predstavljen i globalno. Kako prenosi portal Notebookcheck.net, ovaj novi Motorolin telefon uspeo je da dobije single core skor od 957, dok je multi-core rezultat na test iznosio 2.815.  Verzija koja je testirana imala je 8GB RAM-a i Android 11.

Motorolin prvi smartfon sa Snapdragon 870 procesorom, Motorola Edge S, napravio je veliki uspeh u Kini kada je u prvih 2 minuta od lansiranja prodato preko 10.000 primeraka.

I dok još nije poznato da li će, i kada, telefon biti globalno dostupan, novi nezvanični podaci ukazuju na to da bi Edge S u prodavnicama u ostatku sveta mogao da se pojavi pod drugačijim nazivom – G100.

Ove informacije dolaze od dobro poznatog Twitter dojavljivača Abhisheka Yadava, koji je naišao na benčmark test modela sa oznakom G100.

Rezultati testiranja pokazuju brojke koje su u skladu sa ranijim pojavljivanjima Snapdragon 870 procesora na Geekbench benčmark testu. Pored Snapdragon 870 procesora, uređaj na testu imao je Adreno 650 GPU, 8GB radne memorije i Android 11.

Moto G100 bi trebalo da predstavlja sam vrh ponude G serije smartfona koja je nedavno prošla kroz transformaciju po pitanju nomenklature modela.

Ono što smo do sada imali prilike da vidimo od Motorole jesu modeli Moto G10 (osnovni model za sve veliku pažnju posvećuju ceni uređaja) i G30 (sa značajno boljim specifikacijama), a sudeći po najnovijim curenjima podataka i novim oznakama uređaja G serije, Motorola bi mogla da radi i na uređajima sa oznakama G50 i G70, pored modela G100.

Pročitajte i tekst:  Kralj pametnih telefona srednje klase - HUAWEI NOVA 5T (sa premijum Kirin 980 čipsetom)

Izvor: www.notebookcheck.net