Samsung Space Monitor – moderan, minimalistički i fleksibilan dizajn

Zbog svog elegantnog dizajna i funkcionalnosti, Samsung Space Monitor korisnicima pruža mogućnost da svoju pažnju usmere na ono što je na ekranu, a ne na ono što se nalazi oko ekrana. Uz pomoć jedinstvenog ugrađenog stalka za uštedu prostora, pričvršćuje se za sto i dodatno oslobađa prostor na stolu. Monitor se lako instalira i podešava kada se ne koristi, te ga je jednostavno pomeriti i postaviti sasvim uz zid. Jednostavnim ergonomskim podešavanjima, pristupom portovima i diskretnim sistemom za sakrivanje kablova, Space Monitor unapređuje i formu i funkciju bilo kog radnog mesta ili kućne kancelarije.

Osim svojih estetstkih karakteristika, Space Monitor je monitor visokih performansi, sa brojnim različitim funkcijama. Model od 27 inča nudi QHD rezoluciju za detaljne, savršeno oštre slike, dok model od 32 inča prikazuje sadržaj u 4K UHD rezoluciji.

Space Monitor korisnicima nudi jedinstveni stalak, koji se potpuno uklapa u zadnju stranu tankog okvira monitora. Kada se postolje koristi, Space Monitor se lako može nagnuti, pomeriti od zida ili spustiti na radnu površinu stola. Uz pomoć funkcije „Zero Height Adjustable Stand“, ekran se prilagođava svačijem ukusu kada je o uživanju u vizuelnim sadržajima reč. Takođe, ovaj stalak eliminiše haos od kablova integracijom HDMI i kabla za napajanje u sam stalak.

Pročitajte i tekst:  HUAWEI P9 stigao u Srbiju