Ultra-široki Samsung CRG9 gaming monitor sa dvostrukom QHD rezolucijom

Samsung CRG9 je prvi na svetu ultra-široki gaming monitor sa visokom rezolucijom i odnosom 32:9. Ovaj monitor obezbeđuje brzinu osvežavanja od 120Hz sa brzim odzivom od 4 ms na 49-inčnom ekranu koji smanjuje zaostajanje slike i zamućenje pokreta kako bi držao korak sa brzim igrama.

Monitor takođe koristi AMD Radeon FreeSync 2 HDR tehnologiju kojom se smanjuje seckanje, cepanje ekrana i zaostatak pri unosu ulaznih komandi. Sadržaj zaista oživi na monitoru CRG9, sa dvostrukom QHD rezolucijom (5120×1440) i HDR10 sa maksimumom osvetljenosti od 1000 nita, za najfinije detalje u najosvetljenijim i najtamnijim delovima slike. HDR10 pruža mogućnost lokalnog prigušenja svetla a HDR visokog kontrasta nudi napredne naglašene osvetljene delove koje nije moguće prikazati na monitorima koji nisu HDR. Monitor koristi Samsung Quantum dot tehnologiju za širok spektar precizno reprodukovanih boja. Zakrivljenje ekrana od 1.800 mm i ultra-široko vidno polje pružaju potpunu vidljivost.

Ekvivalentan paru monitora QHD sa odnosom 16:9, dijagonale 27 inča postavljena jedan pored drugog, super ultra-široki 32:9 ekran pruža višestruku fleksibilnost uz pomoć Picture-by-Picture funkcije za istovremeno praćenje dva video sadržaja na istom ekranu.

CRG9 monitor ima jedan HDMI port, dva Display Porta, opcije za povezivanje USB3.0 i slušalica. Samsung je takođe dizajnirao CRG9 sa manjim stalkom, kako bi svakom pasioniranom ljubitelju video igara omogućio jednostavnu primenu i fleksibilnost.

Pročitajte i tekst:  Monitor za sva čula - BENQ EW277HDR