Servis za čuvanje ličnih podataka – Huawei Mobile Cloud

Kompanija HUAWEI je svojim korisnicima širom sveta prikazala i Huawei Mobile Cloud: Cloud servis za čuvanje ličnih podataka. U cilju izgradnje potpuno povezanog sveta, Huawei Mobile Cloud je u stanju da bezbedno čuva lične podatke, u isto vreme omogućavajući korisnicima pristup ovim podacima pomoću svih Huawei uređaja, kao što su pametni telefoni, Huawei Pad i Huawei laptopovi.
Huawei Mobile Cloud je dizajniran da štiti podatke korisnika. Automatski će sačuvati sve podatke sa Huawei uređaja, samo jednim priskom na dugme. Lični podaci i informacije se lako mogu povratiti, u slučaju da korisnici oštete ili izgube svoj uređaj.

Cloud album poseduje integrisanu opciju za upraljvljanje koja vam omogućava da postavite, pregledate i izmenite svoje slike na svim Huawei uređajima. Cloud servis može da identifikuje fotografije i video snimke nastale u istom periodu u organizuje ih u jednu kolekciju, čineći da prolazni trenuci postanu dugotrajne i nezaboravne uspomene. Prilikom preuzimanja slika iz albuma Huawei pametnog telefona, Cloud album može da optimizuje memoriju tog uređaja i obriše nepotrebne podatke.

Stavljajući bezbednost podatak u prvi plan, Huawei koristi potpunu enkripciju od jednog uređaja do drugog ne bi li zaštitio podatke u Huawei Claud prostoru, kojima se može pristupiti samo pomoću korisničke Huawei identifikacije.

Huawei Mobile Cloud je dostupan u mnogim zemljama Evrope, Azije, Latinske Amerike, Srednjeg Istoka, Afrike i Kine, za više od 200 miliona Huawei korisnika.
Huawei Mobile Services se fokusira na donošenje inovativnih, pametnih i pouzdanih iskustava u vaš mobilni život. Uz vrhunske Huawei telefone, Huawei Mobile Services vam pruža zaokružena rešenja kao što su Huawei Themes, Huawei Cloud, Magazine Unlock i mnoge druge proizvode koji će se pojaviti tokom ove godine.

Pročitajte i tekst:  Uspon giganta: HONOR Magic V predvodi industriju savitljivih telefona