Stižu XPG SPECTRIX D45 RGB i GAMMIX D45 DDR4 memorije

xpg

XPG, najbrže rastući provajder i snabdevač sistema, komponenti i perifernih uređaja za gejmere, Esport profesionalnce i tehnološke entuzijaste, predstavlja XPG GAMMIX D45 i SPECTRIX D45G RGB DDR4 memorijske module. Robusnog industrijskog dizajna, sa podjednako robusnim mogućnostima, ovi memorijski moduli kreirani su za razborite i iskusne overklokere i gejmere koji su u potrazi za iskonskim gejming žarom, ali i pouzdanim performansama pri overklokovanju.

Robusne performanse

GAMMIX D45 i SPECTRIX D45G RGB poseduju crni aluminijumski okvir, koji podseća na oklop sa robusnim ivicama, sjajnog izgleda i još boljeg osećaja u ruci. Ne samo da izgledaju robusno, već nude i neverovatno moćne performanse za overklokovanje. To je postignuto upotrebom najkvalitetnijih IC čipova i PCB-ova, a imaju i podršku Intel Extreme Memory Profile (XMP) 2.0. XMP 2.0 čini overklokovanje jednostavnim i brzim, čime poboljšava stabilnost celog sistema.

Umesto da prilagođavaju pojedinačne parametre u BIOS-u, korisnici to sada mogu da čine direktno kroz operativni sistem svog računara. Oba memorijska modula prošla su rigorozne testove u kojima je provereno da funkcionišu sa najnovijim AMD platformama, radi kompatibilnosti i besprekornih performansi. Oba modula dolaze u sledećim kapacitetima: 8 GB, 16 GB i 32 GB.

RGB gejming strast koja se vidi

Korisnici mogu da podešavju RGB osvetljenje na SPECTRIX D45G memorijskom modulu baš onako kako žele i kako su zamislili. Mogu da biraju između različitih efekata („statički“, „disanje“, „kometa“…) ili da sinhronizujju osvetljenje sa svojom omiljenom muzičkom numerom putem Music Mode-a. Sve to može da se učini putem XPG RGB Sync aplikacije, ili putem softvera za kontrolu RGB osvetljenja od svih velikih brendova matičnih ploča, uključujući i one kao što su ASUS, MSI, GIGABYTE i ASRock.

Pročitajte i tekst:  Novi USB Type-C čitač microSD kartica - Kingston Digital