Sve što treba da znate o novom TCL 30+ telefonu

Najnoviji telefon brenda TCL dostupan je u Srbiji. Reč je o modelu TCL 30+, koji je prvi vodeći telefon ovog proizvođača dostupan na našem tržištu. Kompletna TCL 30 serija je predstavljena početkom godine i definiše cilj kompanije TCL da korisnicima pruži uređaje visokog kvaliteta, po pristupačnoj ceni.

Vodeći displej

Kako je TCL pionir u tehnologiji displeja, novi TCL 30+ telefon dolazi za Full HD+ AMOLED ekranom od 6,7 inča i jedinstvenom NXTVISION tehnologijom. Ova AI optimizovana tehnologija razvijena unutar TCL kompanije omogućava korisnicima kvalitetniji i lakši prikaz sadržaja, neizostavljajući nijedan detalj, čak i u uslovima jakog osvetljenja. Tu je i Image PQ Toolkit – alat uz koji fotografije imaju bolji kontrast i oštrinu, veću vidljivost detalja i lepši prelaz boja.

Pored NXTVISION tehnologije prisutni su i brojni režimi za negu očiju. TCL 30+ poseduje TÜV Rheinland sertifikat i smanjuje plavu svetlost na nivou hardvera od 30% kako bi očima pružio celodnevnu negu. Tu je i Image PQ Toolkit – alat uz koji fotografije imaju bolji kontrast i oštrinu, veću vidljivost detalja i lepši prelaz boja.

Fotografišite poput profesionalca

Novi TCL 30+ dolazi sa trostrukom pametnom kamerom. Glavna kamera ima 50 MP, dok su pored nje prisutne makro kamera od 2 MP i kamera za merenje dubine polja od 2MP, zahvaljujući kojoj korisnici mogu napraviti odlične portret fotografije. Kamera ovog telefona dolazi Fast Shot 1.0 opcijom, koja „zamrzava“ trenutak sa manje zamućenih detalja zahvaljujući integrisanoj tehnologiji detekcije optičkog protoka. Tu su i opcije: Steady Snap –  „pauzira vreme“ za jasno snimanje subjekata u pokretu; Intelligent AI dection – opcija koja prepoznaje do 22 različite scene; AI HDR video – podešavanje ekspozicije i optimizacija detalja; Low Light HDR – za dobro izbalansirane kadrove pri slabom osvetljenju; i One Shot – opcija koja obezbeđuje različite tipove slika, nastale iz jedne fotografije.

Pročitajte i tekst:  Sada svi možemo biti vrhunski gejmeri, čak i na mobilnom telefonu!

Prednja kamera na TCL 30+ telefonu ima širokougaoni objektiv od 13MP, što je idealno za sve one koji vole da prave velike grupne selfije.

Performanse i dostupnost

TCL 30+ dolazi sa 128 GB ROM memorije, što omogućava lagodno korišćenje, bez razmišljanja o nedostatku prostora za skladištenje i 4GB RAM memorije. MediaTek Helio G37 CPU čipset koji pokreće HyperEngine tehnologija integrisan je u ovaj pametni telefon, što omogućava besprekorne performanse, poboljšanu energetsku efikasnost i pouzdanu vezu sa niskom latencijom. Robusna baterija od 5010 mAh uklanja svaku zabrinutost zbog nedostatka baterije, jer podržava rad na zadacima tokom celog dana ili gledanje sadržaja u pokretu. TCL 30+ takođe dolazi sa brzim punjenjem od 18W.

Sa težinom od samo 184 g, TCL 30+ krasi i upadljivo elegantan dizajn od 7,74 mm debljine. Sa nežnim završnim slojem na premijum fiber staklu sa zadnje strane, telefoni su otporni na ogrebotine, znoj, udarce i savijanje. Na prednjoj strani nalazi se staklo otporno na grebanje što čini ekrane čistim i bez ogrebotina.

TCL 30+ pametni telefon dostupan je u Tehnomedia prodavnicama po ceni od 25,999 dinara.