Team Vitality najavljuje višegodišnje partnerstvo sa Kingston FURY brendom

Kingston FURY, gejming odeljenje kompanije Kingston Technology Company, Inc., svetskog lidera u proizvodnji memorijskih i tehnoloških rešenja, sa zadovoljstvom najavljuje višegodišnje evropsko partnerstvo sa vodećom globalnom esport organizacijom Team Vitality. U sklopu partnerstva, svetski poznati igrači Team Vitalityja koristiće najbolje SSD-ovime i RAM na tržištu kako bi poboljšali trening i performanse.

Pomenuta saradnja po pitanju vodećih memorijskih proizvoda proteže se na sve objekte Team Vitalityja, uključujući V.Hive, Stade de France i berlinske izvedbene centre. Osim toga, Kingston FURY brend će imati koristi od digitalne vidljivosti na kanalima društvenih mreža Team Vitalityja, s fokusom na CS:GO tim koji se sastoji od nekih od najboljih igrača na svetu, uključujući osvajača dvostruke HLTV nagrade za najboljeg igrača na svetu, Mathieu “ZywOo” Herbauta. Obožavatelji će takođe moći da učestvuju u digitalnim nagradnim igrama dok traje partnerstvo.

Ovo je samo najnovije u dugom nizu partnerstava za Team Vitality kojem je cilj saradnja sa najistaknutijim brendovima kako bi njihovi igrači imali najbolju opremu za postizanje vrhunskih rezultata.

“Kingston s ponosom najavljuje sponzorstvo Team Vitalityja, kao prvi francuski esports klub, prešli su dug put od 2013. pa sve do jedne od vodećih esports organizacija u Evropi.” rekao je Robert Allen, direktor marketinga, Kingston EMEA. “Radujemo se što ćemo biti deo tima još mnogo godina, a s našim DRAM i SSD nadogradnjama performansi u V.Hiveu zadovoljstvo nam je omogućiti igračima da oslobode svoj puni potencijal u takmičenjima na visokom nivou. Kingston se nalazi u samom srcu esporta poslednje dve decenije i ovo partnerstvo je deo Kingstonove posvećenosti fanovima i igračima širom sveta.”

“Pravo je zadovoljstvo biti u mogućnosti sarađivati s brendom koji ima tako bogatu istoriju u esportu”, rekao je Nicolas Maurer, izvršni direktor i suosnivač Team Vitalityja. “Već godinama Kingston pomoću svog vodećeg hardvera pomaže u podizanju performansi timova na viši nivo i jako smo srećni što imamo priliku da radimo sa njima.”

Pročitajte i tekst:  Globalni lider u oblasti automatizacije poslovnih procesa i CRMa stigao u Srbiju