Kompanija LG predstavila frižider koji popravlja raspoloženje

Na ovogodišnjem IFA sajmu, kompanija LG Electronics (LG) predstavila je revolucionarni MoodUP™ frižider sa LED panelima na vratima koji menjaju boju. Nakon nedavnog prezentovanja uređaja koji „stalno evoluiraju” i elegantne LG Objet kolekcije, novi frižider je još jedan primer posvećenosti kompanije LG da odgovori na postojeće i kreira nove trendove kućnih aparata. Jedinstveni MoodUP frižider je opremljen naprednim rashladnim i pametnim LG tehnologijama za još bolju svežinu hrane i veću praktičnost korišćenja, a pruža i potpuno novo kuhinjsko iskustvo, jer omogućava širok spektar živopisnih boja za LED vrata i puštaju muziku preko ugrađenog zvučnika u skladu sa ukusom i raspoloženjem.

Sa inovativnim LED panelima na vratima, LG MoodUP frižider je primer jedinstvenog dizajna za kreiranje elegantne, integrisane kuhinje. Korišćenjem LG ThinQ™ aplikacije, korisnici mogu da biraju između 22 boje za gornji i 19 boja za donji panel na vratima, što omogućava brojne promene spoljnog izgleda frižidera i kuhinjskog prostora. Takođe, korisnici mogu da prilagode izgled panela i oraspolože se primenom različitih tematskih boja, uključujući opcije Season, Place, Mood i Pop. Koristeći prirodne tonove i nijanse, season predstavlja različita godišnja doba, dok mood popravlja raspoloženje upotrebom nežnih, umirujućih boja.

Osim zadivljujućih, promenljivih boja, novi LG frižider pruža i odličan zvuk preko ugrađenog Bluetooth zvučnika koji se lako povezuje sa pametnim telefonom, tabletom ili laptopom. Tako korisnici mogu da usklade svoje raspoloženje – ili trenutnu boju/tematiku frižidera – sa pesmama iz svojih omiljenih striming aplikacija ili sa postojećom muzičkom kolekcijom u ThinQ aplikaciji. Kada zvučnik pušta muziku, MoodUP LED paneli mogu da menjaju boje u skladu sa ritmom, za živahniji i zabavniji rad u kuhinji.

Pročitajte i tekst:  Maxell EB-BT300 Shadow – Odličan Bass u bluetooth slušalicama

Revolucionarni LG frižider ima i dodatne funkcije prilagođene korisnicima, poput praktičnih, šarenih notifikacija. Kada senzor na vratima frižidera otkrije da je neka fioka frižidera predugo otvorena, paneli na otvorenim vratima trepere više puta, obaveštavajući korisnike da je potrebno zatvoriti vrata i tako sprečiti gubitak hladnog vazduha i nepotrebnu potrošnju struje. Kada senzori pokreta MoodUP detektuju da se neko približava, oba panela trepere u znak dobrodošlice. Frižider olakšava život i onima koji vole da prezalogaje noću, tako što vrata zamrzivača svetle jače radi lakše orijentacije.

Ne računajući boje LED panela, MoodUP frižider dolazi u sivoj i beloj boji, za tradicionalniji izgled u kuhinji. Elegantan, vanvremenski dizajn uređaja se lako uklapa sa svačijim dekorom i evocira prirodan, suptilan kontrast različitih boja. Novi frižider ima i LG AI čip za pametne kucne aparate. Integracijom napredne veštačke inteligenciju MoodUP frižider može dodatno da unapredi korisničko iskustvo upotrebom funkcijama kao što su glasovno prepoznavanje, Wi-Fi i Bluetooth povezivanje.

„Tim kompanije LG je uvek nalazio uzbudljive načine da unapredi korisničko iskustvo i ponosni smo što to ponovo radimo sa najnovijim frižiderom MoodUP“, rekao je Lyu Jae-cheol, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Donoseći boje, muziku i praktičnost u kuhinju, integracijom najsavremenijih LG tehnologija i inovativnog dizajna, ovaj jedinstveni frižider demonstrira našu stalnu posvećenost kreiranju boljeg života kod kuće,“ dodao je Jae-cheol.