U avgustu dve velike novine za telefon “Honor 10”

Honor će od 3. avgusta imati dve velike novine na modelu Honor 10 – revolucionarni GPU Turbo, do sada neviđenu hardversko-softversku integraciju i tehnologiju grafičke obrade slike, kao i automatski stabilizator slike (AIS) koji zamućenost svodi na minimum i stabilizuje slikanje fotografija i snimanje video materijala. Funkcija GPU Turbo garantuje veliku brzinu performansi u cilju savršenog korisničkog doživljaja kod igranja igara. Ovo inovativno rešenje hardversko-softverske integracije značajno povećava snagu grafičke obrade slike i maksimalno podiže brzinu snimanja kadra.Pored funkcije GPU Turbo, Honor 10 će dobiti nadgradnju u obliku AIS softvera, koji predstavlja unapređenje slike koja minimalizuje zamagljenje i kompenzuje pomeranje uređaja pri slikanju fotografija i snimanje video materijala. U roku od 0,2 sekunde softver detektuje da li se telefon drži u ruci sa preciznošću od 98 odsto i automatski podešava ekspoziciju i kadriranje koristeći AI prepoznavanje scene.

Pored ovih velikih unapređenja Honora 10, Honor planira da pokrene ekskluzivni program testiranja za ljubitelje Honora kroz inicijativu pod nazivom „Generalni direktor Honora”. Ovaj program beta testiranja će biti dostupan samo za najprivrženije korisnike Honora i veoma aktivne onlajn influensere sa popularnim kanalima na društvenim mrežama. Honor će odabrati tehnički usmerene korisnike koji su specijalizovani u četiri oblasti: anboksing, igranje igara, ID dizajn i AI fotografija, kao i one koji su spremni da podele svoje iskustvo sa Honor tehnologijom.

„Izuzetno smo ponosni što ovog leta uvodimo GPU Turbo zajedno sa AIS funkcijom u svoj glavni model uređaja Honor 10, što dovodi do velikog unapređenja ne samo u doživljaju pri igranju igara već i kod korišćenja Honor 10 AI kamere”, izjavio je Džordž Ćao, predsednik Honora.

Pročitajte i tekst:  Huawei objavio izveštaj o održivosti za 2018. godinu - "Digitalna inkluzija: Jednak pristup za sve"