Virtuelna LG izložba na sajmu IFA 2020

Kompanija LG Electronics (LG) će na ovogodišnjem IFA sajmu prikazati svoju viziju idealnog domaćinstva sa naglaskom na maksimizaciju komfora i udobnosti za porodice i pojedince koji više vremena provode kod kuće. Do kraja septembra, posetioci će moći da vide prvu virtuelnu LG izložbu na kojoj će se kroz različite živopisne prikaze i demonstracije dočarati kako kompanija LG omogućava svojim korisnicima lakši, lepši i udobniji život.

Pod sloganom „Iskusite LG kao nikada pre“ uz realistično, detaljno renderovanje unutrašnjosti hale 18 Berlinskog Messe sajma, kao i vremenskih (ne)pogoda spolja, posetioci će biti u prilici da istraže poslednje inovacije kompanije LG kao da su u Berlinu, bez potrebe da napuštaju udobnost svojih domova. Odmah po ulasku, posetioci LG online izložbe mogu da se „zavale“ u fotelje i uživaju u organizovanom obilasku, sa virtuelnim vodičem ili da pogledaju uputstvo za navigaciju kroz štand i korišćenje mini mape. Posetioci mogu kliknuti na proizvod kako bi ga „isprobali“ ili videli njegove tehničke specifikacije i karakteristike.

Cela izložba je osmišljena kao zabavno, interaktivno iskustvo gde posetioci mogu slobodno da istražuju LG štand kao da su u igrici, zahvaljujući saradnji sa Korejskom ispostavom Unity Technologies i korišćenjem njihovog Unity Engine, vodećom svetskom platformom za kreiranje i upravljanje interaktivnim 3D (RT3D) sadržajem. Unity Engine pruža sveubuhvatan set softverskih rešenja za stvaranje, pokretanje i monetizovanje interaktivnog 2D i 3D sadržaja za mobilne telefone, tablete, PC, konzole i VR uređaje.

Pročitajte i tekst:  Da li je stiglo doba veštačke inteligencije?

Vrhunac digitalne izložbe je OLED New Wave instalacija koja sadrži niz fleksibilnih ekrana koji najbolje demonstriraju neprevaziđen kvalitet LG OLED slike uz mogućnost da prikazi preuzmu jedinstvene forme. Ovo je očaralo publiku na CES sajmu u Las Vegasu početkom godine. Posetioci će uživati u LG uređajima za kućnu zabavu koji se nalaze u Home Cinema zoni gde mogu iskusiti neverovatni kvalitet slike i zvuka LG OLED televizora ili mogu da se prepuste u okruženju idealnom za igrače u Gaming zoni. Sports Bar je tu za sve ljubitelje sportskih sadržaja, dok Lifestyle zona omogućava posetiocima da uživaju u carstvu OLED-a gde je sve u znaku ove revolucionarne tehnologije, od tapeta, do galerije i savitljivih ekrana.

Zone kućne zabave su dizajnirane tako da najbolje dočaraju glavne prednosti slike na OLED uređajima sažetih u 4 glavne karakteristike – oštrina, brzina, uglađenost i tananost. Virtualna tehnologija omogućava posetiocima da uporede samosvetleće ekrane kompanije LG sa konvecionalnim LED ili LCD televizorima detaljnim prikazom jedne zvedane noći, a uz to i uživaju u bogatom trodimenzionalnom zvuku koji stvaraju LG soundbar-ovi i zvučnici napravljeni u saradnji sa Meridian Audio tehnologijom.

Prednosti sveobuhvatnog asortimana pametnih kućnih uređaja kompanije LG i njihovih integrisanih funkcija mogu se videti u sedam namenskih zona. Sve su koncipirane tako da obuhvataju tri različita segmenta života – zdravlje, higijenu i komfor, sa prigodnim nazivom Reimagine Your Life @ Home with LG zones (Ponovo osmislite svoj život u domu sa LG zonama) i imaju za cilj da prikažu kako tehnološke inovacije mogu učiniti život lepšim i čistijim. Tehnologija kompanije LG poboljšava kvalitet vazduha koji udišemo, brine o čistoći odeće koju nosimo i sudova koje koristimo, sve zarad lagodnijeg, zdravijeg, kulinarski lakšeg života koji pruža proaktivnu, personalizovanu brigu o korisnicima.

Pročitajte i tekst:  LENOVO Tech World konferencija u San Francisku

Na LG virtuelnoj demonstraciji AI Connect Air Care Mode, posetioci će moći da iskuse svu radost i pogodnost povezanih kućnih aparata koji olakšavaju kućne poslove. U Laundry & Styling sobi, može se videti najnovija linija veš mašina kao što su LG Wash Tower sa AI tehnologijom za optimalne performanse pranja veša. Prep Station & Dining soba će simulirati skeniranje namirnica preko pametnih LG uređaja kako bi se napravili savršeni obroci, dok AI Connect Cooking Mode olakšava kuvanje uz manje planiranja i razmišljanja. Posetioci mogu iskusiti i prošireni opseg proaktivne brige o kupcima, ponude kompanije LG zasnovane na veštačkoj inteliginciji koja upozorava korisnike na potencijalne probleme u funkiconisanju uređaja pre nego što se pojave, ubrzava popravke kada su potrebne i nudi korisne savete za održavanje kako bi LG uređaji radili najbolje što mogu.

Posetite www.lg.com/exhibition da iskusite sve što LG izložba može da pruži ili preuzmite interaktivnu mobilnu aplikaciju LG Virtual Studio za Android ili iOS uređaje.