Kvalitet slike, gejming karakteristike i vrhunski dizajn u novoj Philips E2 seriji monitora

MMD, vodeći specijalista za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa, lansira novu Philips E2 seriju – nova porodica monitora koja kombinuje elegantni dizajn i inovativne karakteristike kako bi se savršeno uklopila u kućni ili kancelarijski lifestyle. Izuzetno tanki trostrani ili četvorostrani dizajn bez okvira osigurava maksimalnu veličinu ekrana s minimalnim distrakcijama, stoga je posebno pogodan za grafički dizajn i profesionalne aplikacije. Štaviše, zahvaljujući širokom spektru karakteristika, novi  monitori savršen su izbor za sve koji traže tačnost boja i detalja.

„Većina ljudi je danas svoje domove preuredila u kancelarije pa im je potreban monitor koji je dostojan multitaskinga, za posao ali i zabavu. Nova E2 serija idealan je izbor za sve one koji žele kombinovati bitne karakteristike i dizajn koji se uklapa u moderne enterijere.“, rekao je Artem Khomenko, senior product menadžer MMD Monitors & Displays za Europu.

Nova E2 serija monitora pruža vizuale za pamćenje

Više rezolucije podrazumevaju i više piksela na ekranu, a time i detaljniju sliku, što je jedna od krucijalnih karakteristika za sve profesionalne korisnike kao što su grafički dizajneri, CAD dizajneri i arhitekte, ali su istovremeno i zahvalan dodatak i za sve ostale korisnike. Srž nove E2 serije jeste u osiguravanju izvrsnog doživljaja gledanja i to zahvaljujući modelima koji dolaze s Full HD pa sve do 4 UHD rezolucijom, ali i u odličnom kvalitetu slike (zahvaljujući npr. Ultra Wide-Color tehnologiji koja pruža izvanrednu dubinu od čak 1.07 milijardi boja).

Pročitajte i tekst:  Predstavljamo moćne Huawei rutere

Svi E2 monitori imaju široke uglove gledanja za oštru sliku s dubokim i super visokim kontrastom. Doživljaj gledanja je poboljšan i zahvaljujući SmartContrast tehnologiji koja analizira prikazani sadržaj i automatski prilagođava boje i kontroliše intenzitet pozadinskog osvetljenja, kao i SmartImage tehnologiji koja analizirajući prikazani sadržaj, optimizuje kontrast, zasićenje boja i oštrinu slike ili videa.

E2 serija monitora dolazi sa karakteristikama i za dobar gejming

Ova nova serija monitora pruža korisnicima i SmartImage Game Mode način rada koji uključuje jednostavno dostupan display na ekranu (OSD, on-screen display) fino podešen za igrače, a koji nudi više mogućnosti postavki. Na primer, FPS (First person shooting) način rada poboljšava tamne pozadine u igrama, omogućujući tako da korisnik vidi skrivene predmete u tamnijim delovima, dok „Racing“ način rada prilagođava ekran s najbržim vremenom odziva i visokom bojom, zajedno sa podešavanjima slike.

Svaki od novih monitora pruža korisnicima neke posebne karakteristike za još bolje i glađe igranje. Npr., novi Philips 242E2FA i 272E2FA dolaze s vremenom odziva od 1 ms (MPRT), dok Philips 288E2A i 34E2AE monitori s druge strane osiguravaju fluidnu sliku bez kidanja pri gotovo bilo kojem frame rateu zahvaljujući AMD FreeSyncTM tehnologiji.

Karakteristike za bilo koju vrstu korisnika ali i za one ekološki osvešćene

Nova E2 serija monitora dolazi s nizom tehnologija dizajniranim za poboljšanje korisničkog iskustva. EasyRead način rada osigurava doživljaj čitanja kao s papira, Flicker-Free tehnologija i LowBlue način rada osiguravaju udobnije gledanje bez zamora očiju. Ovi monitori uključuju i diskretnu EasySelect preklopnu tipku za brza i jednostavna podešavanja postavki monitora u izborniku ekrana, a uz sistem upravljanja kablovima korisnici će imati uredan radni prostor.

Pročitajte i tekst:  Transformišite vaš PC ili laptop u gejming sistem visokih perfomansi uz GeForce NOW

Neki modeli, poput Philips 288E2A i 345E2AE modela, takođe omogućuju dvostruko povezivanje i prikaz zahvaljujući MultiView opciji, omogućujući tako korisnicima istovremeno rad s više uređaja kao što su računari i prenosni računari, za složene multitaskinge.

Svi novi monitori su u potpunosti bez štetnih tvari kao što su olovo i živa, usklađeni su s RoHS standardom i uključuju 100 posto reciklirani materijal za pakovanje. Štaviše, sertifikovani su i za Energy Star 8.0 i TCO. Njihovo samo pakovanje u potpunosti se može reciklirati.

Dostupnost E2 serije monitora

Nova E2 linija dolazi sa sledećim modelima:

Philips 242E2FA Full HD LCD monitor

Philips 272E2FA Full HD LCD monitor

Philips 288E2A 4K Ultra HD LCD monitor

Philips 345E2AE UltraWide LCD monitor

 

Model Veličina panela Maksimalna rezolucija Razmera slike Povezivanje Dostupnost Preporučena maloprodajna cena
242E2FA 23.8 inča / 60.5 cm 1920 x 1080 @ 75 Hz 16:9 Signal Input: VGA (Analogue), DisplayPort x 1, HDMI (digital, HDCP)

 

Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

 

Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

Sredina septembra 2020. 17. 518 din.
272E2FA 27 inča /

68.6 cm

1920 x 1080 @ 75 Hz2 16:9 Signal Input: VGA (Analogue), DisplayPort x 1, HDMI (digital, HDCP)

 

Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

 

Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

Sredina septembra 2020. 22. 221 din.
288E2A 28 inča /

71.1 cm

3840 x 2160 @ 60 Hz2 16:9 Signal Input: DisplayPort x 1, HDMI x 2

 

Sync Input: Separate Sync

 

Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

Trenutno dostupan 37. 505 din.
345E2AE 34 inča / 86.36 cm 3440 x 1440 @ 75 Hz2 21:9 Signal Input: DisplayPort x 1, HDMI x 2

 

Sync Input: Separate Sync

 

Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

Sredina septembra 2020. 43. 383 din.