WIKO telefoni – GLAVNI SPONZOR OPROŠTAJNE UTAKMICE Andree Pirla “NOĆ MAESTRA”

Wiko objavljuje sponzorstvo oproštajne utakmice Andree Pirla, «La Notte del Maestro», koja se odigrala sinoć na stadionu Giuseppe Meazza u Milanu, koji su posetile hiljade fanova i dva superstara fudbala.

Kao glavni sponzor, Wiko je bio prisutan na dresovima oba tima na terenu, White Stars and Blue Stars, kojima su kapiteni za ovu priliku bili Conte, Ancelotti, Allegri i Tassotti. Wiko brend bio je prisutan i na maksi ekranima unutar stadiona, na led displejima oko terena kao i na lukovima kroz koje su igrači prolazili.

Wiko fanovi koji nisu bili prisutni na stadionu, imali su priliku da prate događaj putem prenosa uživo, i tako se osete kao deo kampanje #LuksuzDosupanSvima, koja će uskoro otpočeti i na prostoru Srbije, a koja obeležava početak prodaje Wiko View 2 pametnih telefona, koji zahvaljujući displeju odnosa 19: 9, garantuju još bliže korisničko iskustvo uz konkurentne cene.

Za one koji su bili na stadionu San Siro sinoć, Wiko je obezbedio iznenađenje pre ulaska na stadion: posetiocima su imali priliku da im Wiko Ambasadori apliciraju tetovažu sa simbolom koja se mogla videti na Pirloovoj ruci prethodnih dana. Koincidencija? Nikako. Ovaj oblik izdvaja View 2 jasno vidljivim okruglim notch-om u kom se nalazi prednja kamera. Andrea je ovaj oblik učinio viralnim na društvenim mrežama koristeći ga kao osnovu terena dok je definisao formaciju koju će primeniti na terenu.

Pročitajte i tekst:  Wiko nastavlja globalnu ekspanziju ulaskom na tržište SAD

Događaj je generisao veliko interesovanje, s obzirom na to da su na terenu nastupili skoro svi fudbalski talenti iz čitavog sveta, što se retko viđa.

Nastupili su: Christian Abbiati, Gianluigi Buffon, Nelson Dida, Marco Storari, Daniele Adani, Andrea Barzagli, Daniele Bonera, Leonardo Bonucci, Marcos Cafu, Giorgio Chiellini, Billy Costacurta, Giuseppe Favalli, Ciro Ferrara, Fabio Grosso, Marek Jankulovski, Kahka Kaladze, Paolo Maldini, Marco Materazzi, Massimo Oddo, SergInho, Dario Simic, Gianluca Zambrotta, Javier Zanetti, Demetrio Albertini, Massimo Ambrosini, Roberto Baronio, Cristian Brocchi, Mauro German Camoranesi, Marco Verratti, Daniele De Rossi, Alessandro Diamanti, Aimo Diana, Gennaro Gattuso, Frank Lampard,  Claudio Marchisio, Simone Pepe, Simone Perrotta, Manuel Rui Costa, Clarence Seedorf, Arturo Vidal, Roberto Baggio, Marco Borriello, Antonio Cassano, Alessandro Del Piero, Vincenzo Iaquinta, Filippo Inzaghi, Antonio Di Natale, Alessandro Matri, Alexandre Pato, Fabio Quagliarella, Ronaldinho, Ronaldo “il Fenomeno”, Andriy Shevchenko, Carlos Tevez, Luca Toni, Francesco Totti, Nicola Ventola i Christian Vieri.