BeotelNet akcija – Gratis televizija za 20 godina interneta u Srbiji

Uvek je vreme za najbolju televizijsku ponudu, naročito kad je džabe. Tri meseca gratis televizija i internet za sve nove BEOTELNET korisnike. A za postojeće korisnike u godini jubilarnog rođendana, BEOTEL je obezbedio 6 meseca gratis televizije!

A posle? Posle plaćaš samo 1.890 dinara mesečno. Sa izabranim paketom dobijate 130+ odličnih kanala i internet od 10Mb/s.

srp-iptv3mes-round

20 po ceni 10 megabita za 20 godina interneta u Srbiji!

Srećan rođendan Srbijo – Ove godine Srbija slavi 20 godina interneta. Sada već davne 1996. godine, BeotelNet je doveo prvi internet link u Srbiju i, kako to kažu, sve se promenilo. Danas se malo koja aktivnost može zamisliti bez interneta. Ponosni smo što smo prvi internet provajder u zemlji a i danas se trudimo da udovoljimo potrebama svojih korisnika. Ovim povodom nudimo ADSL internet brzine 20 Mbps po ceni 10 Mbps. Ponuda uključuje kako solo internet pakete tako i pakete sa digitalnom televizijom (IPTV). Posetite naš kalkulator i uz par klikova napravite paket po svojoj meri.

.cloud – novi domen u ponudi

Za moderne firme koje su već prihvatile nov način „poslovanja u oblaku“ osmišljen je domen .cloud. Kako se radi o novom domenu, mnoga atraktivna imena su još uvek dostupna. Možda niste pribavili .com po želji, ali možda možete naću pravu .cloud adresu za sebe. Proverite još danas da li je Vaš .cloud domen slobodan.

Pročitajte i tekst:  NVIDIA objavila VRWorks audio i 360 video SDK-ove na GTC-u

Da li ste već probali Office 365?

Uz Office 365 ste u mogućnosti da rukovodite preduzećem na lakši način i obavljate posao sa bilo kog mesta i sa više različitih uređaja. Pored standardnih aplikacija kao što su Word, Excel i PowerPoint – Office 365 uključuje i set veb servisa za timski rad (Exchange, SharePoint, Yammer). A tu je i OneDrive for Business koji dolazi sa 1TB prostora za skladištenje podataka u oblaku.

Više informacija na: www.beotel.net