Deset tehnoloških ideja za novogodišnje poklone

Pred Novu godinu uvek stiže dilema, šta poželeti od Deda Mraza. Naravno, možemo da želimo „kule i gradove“, ali teško da će takve želje biti ispunjene. Zato ćemo vam predložiti nekoliko realnih ideja zasnovanih na tehnološkim uređajima koji su u skladu sa tematikom našeg sajta, koje su cenovno sasvim ostvarive, a pri tom smo sigurni da mogu i da vam ulepšaju trenutke, ne samo tokom novogodišnjih praznika, već i tokom cele godine.

Oukitel C3 – Najjeftiniji Android telefon

Idealan, a pri tome jeftin novogodišnji poklon za ljude koji žele da imaju nov smart telefon. Oukitel C3 je najjeftiniji Android telefon, sa ekranom od 5 inča, 1 GB RAM-a i 8 GB skladišne memorije. U pitanju je Dual Sim telefon, dakle poseduje podršku za 2 sim kartice, što je pojedinim korisnicima od izuzetnog značaja. Telefon je sasvim dovoljan za prosečnog korisnika koji želi da ima pouzdan telefon za razgovor, na kome može komotno da surfuje internetom, da koristi Viber, Skajp i slične servise, da gleda YouTube video klipove i igra igrice. Ima i veliki ekran da na njemu može da pročita vesti, emailove i informacije sa Facebook-a.

Kontakt: www.oukitel.rs 

 

Xwave B UNDER SEA – vodootporni bluetooth zvučnik

Muzika je lek za dušu, pa zašto je ne bismo slušali svuda. Bluetooth zvučnici su postali gotovo nezaobilazan dodatak mobilnih telefona, a mi vam predlažemo da Xwave B UNDER SEA model. Njegova specifičnost je što je vodootporan, pa možete da ga slušate i u kupatilu dok se tuširate, a i tokom leta, na bazenu ili na plaži i to bez bojazni da će se pokvasiti.

Pročitajte i tekst:  Nvidia danas predstavlja budućnost gaminga, ispratite live prenos

Kontakt: www.nt.rs

 

TnB IP CAM HD – IP kućna kamera

Odlično rešenje za strimovanje živog video snimka iz kuće direktno na iOS ili Android tablet ili telefon. TnB IPCAMHD ima rezoluciju snimka 720p, senzor pokreta i noćni mod (infracrveno svetlo dometa 10 metera). Rotaciona glava omogućava zahvatanje ugla od 355 stepeni horizontalno i 75 stepeni vertikalno. Takođe, tu je i mogućnost dvosmerne komunikacije, tako da možete da komunicirate direktno sa osobom koja se nalazi ispred kamere. Snimci, kao i fotografije mogu da se snime na MicroSD karticu kapaciteta do 128 GB.

Kontakt: www.dudico.com

 

Xwave Box 80 white – kutija puna snage

Još jedan nezaobilazan saputnik telefona danas mora da bude powerbank. Model Xwave Box 80 white donosi respektabilnih 8.000 mAh, što je dovoljno bar za dva puna punjenja telefona, obezbeđujući da nikad ne ostanete bez napajanja. Baterija poseduje dva USB slota, pa istovremeno možete da punite i dva mobilna telefona, što je dodatni plus.

Kontakt: www.nt.rs

 

HX-007 – Bežične FM radio slušalice

Interesantna kombinacija bežičnih slušalica koje mogu da se koriste samostalno (imaju u sebi ugrađen FM radio prijemnik), ili da bežičnim putem reprodukuju zvuk sa nekog udaljenog izvora. Za tu svrhu se u kompletu sa slušalicama dobija i mala baza sa antenom, preko koje se zvuk emituje do slušalica. Same slušalice su napravljene tako da dobro naležu na uši i tokom sportskih aktivnosti, pa mogu da se koriste za slušanje radija tokom džogiranja.

Pročitajte i tekst:  Novogodišnji pokloni za Geekove

Kontakt: www.profi.rs

 

TnB CS TRAVEL BK – Kvalitetne bluetooth slušalice za put

Stereo slušalice za put su sklopive slušalice koje imaju aktivnu redukciju šumova, čime se eliminišu bilo kakve zvučne barijere koje predstavljaju prepreku između kvalitetnog zvuka i vaših ušiju. Trajanje baterije u slušalicama je čak 12 časova, a poseduju i univerzalni mikrofon koji će vam omogućiti komunikaciju putem mobilnog telefona.

Kontakt: www.dudico.com

 

Xwave VR-Box – Pristupačne i upotrebljive VR naočare

Kaciga za virtuelnu realnost koja je kompatibilna sa najvećim brojem telefona koji su danas u upotrebi. Xwave VR-Box je praktično dizajnirana VR kaciga, jednostavno se montira, lako se podešava prema svakom korisniku i dobro leži na glavi.

Kontakt: www.jeftino.rs

 

TnB KIDSCAM – Akciona kamera za decu

Pravo vreme da vašem detetu obezbedite akcionu kameru s kojom će napraviti nezaboravne snimke. Kamera je rezolucije 720p, sa ekranom od 1.77 inča. Uz kameru se dobija 6 dodataka, kao što je vodootporno kućište (do 30 metara), dodatak za kacigu, bicikl…

Kontakt: www.dudico.com

 

Xwave spinner – protiv stresa i nervoze

Apsolutni hit protekle godine bili su Fidget Spinneri – zanimljive spravice koje se vrte u nedogled i zaokupljuju pažnju korisnika. Stručnjaci tvrde da povećavaju koncentraciju i da smanjuju stres i nervozu, a moramo da priznamo i da su beskrajno zabavni. Ako do sada niste nabavili Fidget Spinner, pogledajte neki od ovih koji su u ponudi – ima ih u različitim dezenima i od različitih materijala.

Pročitajte i tekst:  Apsolutni HIT – Ovu LED lampu će svako poželeti da ima u svojoj kući

Kontakt: www.nt.rs

 

TnB LASERMOTE – laserski pokazivač

Evo dobre ideje za poslovni poklon – laserski pokazivač koji omogućava da na intuitivan način upravljate prezentacijama. Zahvaljujući 2.4 GHz konekciji obezbeđena je sloboda kretanja do 10 metara udaljenosti od računara. Integrisani laserski pointer omogućava da se naglase delovi prezentacije. Elegantan dizajn je dodatni plus ovog uređaja.

Kontakt: www.dudico.com