Huawei Colour narukvica A1 – Vaš lični asistent zdravog života

Huawei predstavlja svoju Colour narukvicu A1, savršeno rešenje za svakog ko traži uređaj koji može da postane Vaš prvi lični asistent zdravog života.

Iako nosivi uređaji sve više dobijaju na popularnosti, postajući osnovni deo života njihovih korisnika i dalje mnogi nisu sigurni koliko su oni zaista korisni i da li je vredno trošiti novac na njih. Upravo tu Huawei pravi napor da izađe u susret očekivanjima korisnika i predlaže svoj najnoviji aksesoar – Huawei Coulour narukvicu A1- čija povoljna cena u kombinaciji sa moćnim karakteristikama čini savršenu priliku da otkrijete u čemu je stvar sa ovakvim uređajima.

huawei-a1-black

Huawei Coulour narukvica A1 dolazi sa senzorima koji broje korake i pređenu razdaljinu i prate sagorevanje kalorija. Uz odgovarajuću aplikaciju omogućeno je kontinuirano nadgledanje korisnikove fizičke aktivnosti, pomažući mu da postavi ciljeve i  da prati napredak u njihovom realnom ostvarenju. A1 predstavlja savršenu priliku da upoznate čitav novi svet aksesoara koji nastoje da pomognu korisnicima da ostanu zdravi i fit. Razvijajući aksesoar, Huawei stavlja naglasak na stvaranje nečega što će dokazati svoju korisnost kao dopuna spektru funkcionalnosti/svojstava koje nude današnji pametni telefoni. Ono što izdvaja A1 od njegovih konkurenata jeste ugrađeni UV senzor koji obaveštava korisnika ako su premašeni sigurni nivoi sunčeve radijacije, da je preporučljivo da se sunčanje okonča ili da se stavi krema za sunčanje.

Pročitajte i tekst:  Ekskluzivno: XIAOMI predstavio Redmi Note 11 seriju i potpuno novi Smart Air Purifier 4

Kako bi oslobodila korisnika od neprestanog proveravanja ekrana na telefonu, Colour narukvica A1 može da obavesti korisnika o dolazećim pozivima i porukama, novim mejlovima, novostima na Facebook-u ili podsetnicima u kalendaru diskretnom vibracijom i treperenjem LED diode.

Huawei, lider modernog dizajna, takođe se trudi da korisnicima pruži mogućnost da izaberu verziju A1 koja odgovara njihovim potrebama i koja najbolje iskazuje njihovu ličnost. Jednostavno ali prefinjeno kućište napravljeno je od trajnog i plemenitog materijala kakav je metal. Dolazi sa narukvicom interesantnog dizajna koja se oblikuje prema kućištu na jedinstveni, prijatno iznenađujući način. Korisnici na raspolaganju imaju čitavu kolekciju narukvica raznih boja i tekstura, napravljanih od silikona ili kože koje zadovoljavaju čak i najsofisticiraniji ukus.

„Mi verujemo da tehnologija treba da učini život lakšim, lepšim i zdravijim. Zato smo dizajnirali A1 narukvicu tako da bude elegantna, udobna i korisna i uz to dostupna svima. Želimo da ljudi iskoriste najnovija dostignuća u tehnologiji kako bi više uživali u životu!“ izjavila je Danijela Jovanović, regionalni marketing direktor za Huawei.

 

Huawei colour narukvica A1 je dizajnirana da rešava probleme umesto da stvara nove pa je zbog toga napravljena da bude vodootporna do .1 metra dubine do 30 minuta. Na taj način korisnici ne moraju da brinu da skinu uređaj pre tuširanja ili da ga skrivaju od kiše. Baterija od 70 mAh  i veoma štedljiva Bluetooth 4.2 tehnologija u komunikaciji sa pametnim telefonom takođe oslobađa korisnika od potrebe da se seti da često puni narukvicu:A1 može da radi mesec dana bez punjenja.

Pročitajte i tekst:  Ekskluzivno: HONOR u Srbiji lansirao HONOR Magic4 Lite 5G

Od 15.09., svaki korisnik koji kupi Huawei P9 Lite telefon u prodavnicama mts, Positive Line, Gigatron, Tehnomanija, dobiće Colour narukvicu A1 na poklon!