IFA 2016 uživo – Huawei “Nova” serija prkosi očekivanjima

Huawei poslovna grupa za robu široke potrošnje je danas objavila da pušta na tržište novu Huawei “Nova”seriju – dva vanserijska pametna telefona: Nova i Nova Plus. Stvoreni da ispune težnje generacije koja želi najbolje, “Nova”serija je beskompromisna kombinacija stila i funkcionalnosti, kao nijedna do sada.

Huawei “Nova” porodica je kombinacija briljantne upotrebljivosti, vanserijskog izgleda i moćnih karateristika.Inspirisano odvažnim obrisima koje susrećemo u savremenoj arhitekturi, izuzetno dizajnirano zaobljeno kućište se  neprimetno spaja pružajući vizuelno iskustvo kojesavršeno prijanja na dlan. I na kraju, Nova i Nova Plus su dostupni u tri upečatljive boje: zlatnoj, srebrnoj i sivoj.

huawei GreenUIHuawei Nova pruža izvanredno iskustvo fotografisanja neverovantnom brzinom, dajući dubinu i kristalno jasne fotografije dok 12MP zadnja kamera obezbeđuje fantastične fotografije i pod slabim osvetljenjem. Pored toga, Nova Plus ima neverovatnu 16MP zadnju kameru koja obezbeđuje brzo snjimanje sa stabilizacijom objekta fotografisanja pružajući fotografima entuzijastima oružje kojim mogu uhvatiti sve savršene trenutke i podeliti ih sa porodicom i prijateljima. Oba uređaja imaju 8MP prednju kameru, za lepše selfieje i beleženje dešavanja u svetu oko vas pod bilo kojim svetlom.Impresivan, full HD ekran, sa najvećim procentom odnosa veličine ekrana i kućišta u kategoriji, pruža korisnicima savršen pogled na svet.

Huawei Nova serija ispunjava očekivanja i najzahtevnijih korisnika sa najboljom mogućom baterijom koja može trajati i do dva dana. Nova i Nova Plus balansiraju između rada u stanju mirovanja i moćnih karateristika.

Pročitajte i tekst:  TCL PLEX – novi pametni telefon, dostupan i u Srbiji, evo šta sve nudi i koja je cena

Huawei-jev vodeći 3D senzor čitača otiska prsta podržava brže i preciznije otključavanje u cilju poboljšane bezbednosti, dok je istovremeno izuzetno pogodan jer nikada više ne morate brinuti o PIN-u. Senzor otiska prsta može se dalje personalizovati kako bi otključavao druge brojne funkcije telefona, uključujući i kameru, tako da vam je savršen selfie zaista na dohvat ruke.

Richard Yu, viši izvršni rukovodilac Huawei poslovne grupe za robu široke potrošnje, izjavio je: “Naši dizajneri su stvorili prelep uređaj koji ispunjava sve zahteviniji način života. Nova i Nova Plus pružaju mnogo više nego što korisnici mogu očekivati, ali upravo ono što zaslužuju. Ovi mobilni telefoni će omogućiti korisnicima da sijaju, da izvuku najviše iz svoje svakodnevnce i da poboljšaju svoje živote najboljim karateristikama i performansama na tržištu.”

IFA 2016, Berlin, je objavilo brojne uzbudljive novine Huawei poslovne grupe za robu široke potrošnje. Izvanredan Media Pad sa impresivnim 8.4” ekranom se može pohvaliti najvećim odnosom ekrana i kućišta na tržištu. Huawei Media Pad je praznik za vaša čula i savršen je za gledanje omiljenih filmova i serija dok ste u pokretu. Istovremeno će dualni stereo Harman/Kardon zvučnici pružiti doživljaj preslušavanjao miljenih melodija zvukom vrhunskog kvaliteta. Posle puštanja modela Huawei P9, na tržite ranije ove godine, sada je spreman prošetati modnom pistom u zapanjujućim novim crvenim i plavim bojama, povrh mnogo hvaljene kamere visokih karakteristika, nastali u saradnji sa Leica-om i drugim vodećim kompanijama.

Pročitajte i tekst:  Novi Sony džepni projektor za poboljšani audio-vizuelni doživljaj

Huawei je premijernoo bjavio i posebno snimljen kratki film u režiji Dannie Gordon, pod imenom“Sanjajte, sve je moguće”, priču o mladoj koncertnoj pijanistkinji, Anni, koji prenosi Huawei-jev slogan ovog brenda da je sve moguće.

Cene:

Huawei Nova                    €399

Huawei Nova Plus           €429

 Huawei Nova će od oktobra biti dostupan u više od 50 zemalja i regiona, uključujući Nemačku, Francusku, Španiju i Austriju.

Huawei Nova Plus će bitidostupan krajem septembra u više od 50 zemalja i regiona, uključujući Španiju, Italiju i Kanadu.

Huawei Nova karateristike

  • Elegantan i kompaktan ID za vrhunsko iskustvo pri ruci
  • 8MP prednja kamera + 12MP zadnja kamera sa 1.25 um
  • 4K video snimanje
  • Nova generacija Snapdragon: MSM8953
  • 2 dana trajanja baterije pri korišćenju: 3020 mAh baterija u kompaktnom kućištu

Huawei Nova Plus karateristike

  • 16MP zadnja kamera sa 3 osom OIS
  • 4K video snimanje
  • 8MP prednja kamera
  • Nova generacija Snapdragon: MSM8953
  • 2 dana trajanja baterija pri korišćenju: 3020 mAh baterija