Iskoristite aktuelne popuste na kupovinu LED sijalica

Glavna prednost korišćenja LED sijalica u stanovima i/ili kancelarijama  je ušteda elekrične energije (a samim tim i novca), koja iznosi oko  90% u odnosu na klasične sijalice. To konkretno u praksi znači ukoliko se koriste u proseku 8 sati dnevno  novčana ušteda je čak 100 – 150 evra na računima za struju na godišnjem nivou (naravno u zavisnsoti od broja sijalica u stanu). Obratite pažnju da se na kutiji svakog modela sijalice nalazi tabela sa tačnim iznosima potrošnje energije i uštede novca po trenutno važećoj ceni struje u Srbiji.

Druga velika prednost je izuzetno dug vek trajanja (oko 30.000 sati), a takođe prednost je i to što led rasveta nije osetljiva kao klasično osvetljenje i kao tzv.“štedljive sijalice“ na promene napona koje se svakodnevno dešavaju na našim prostorima, dakle možete ih uključiti i isključiti bezbroj puta bez bojazni da će to skratiti njihov životni vek. LED svetlo dostiže svoj maksimum osvetljenosti trenutno, za razliku od fluorescentnog kome ipak treba izvesno vreme. Sa led svetlima osvetljavanje stanova ili poslovnog prostora je postalo izuzetno lako i sa ekološke tačke gledišta, a ova tehnologija je poželjna i zbog toga što se izuzetno lako reciklira .

led-sijalice1

Pojedini modeli LED sijalica (grlo E27 od 5W, 7W, 10W, 12W i 15W, kao i grlo E14 od 3W i 5.5W) su trenutno na sniženju, pa ukoliko planirate nabavku led sijalica iskoristite aktuelne popuste. Više informacija na: www.jeftino.rs

Pročitajte i tekst:  Isplati li se koristiti LED sijalice?