Logitech osvojio devet Međunarodnih nagrada za dizajn

Logitech je osvojio devet Međunarodnih nagrada za dizajn (International Design Awards – IDA), što je najviše do sada osvojenih nagrada u jednoj godini. IDA je prepoznala Logitechov dizajn proizvoda u nekoliko kategorija, uključujući smart home, video collaboration, gaming i pakovanje proizvoda. Ovogodišnje nagrade uključuju zlatne, srebrne i bronzane nagrade, a uz to se obeležava treća godišnjica otkako je IDA prepoznala Logitech proizvode kao vrhunski dizajnirane.

  1. Logitech nagrade uključuju.

Zlatnu nagradu za:

Srebrnu nagradu za:

Bronzanu nagradu za:

„Čast mi je da primim ove međunarodne nagrade, koje su potvrda da smo prepoznati po prvoklasnom dizajnu koji pomno razvijamo”, izjavio je Alastair Curtis, generalni direktor dizajna u Logitechu. „Svaki tim u Logitechu koncentrisan je na krajnjeg korisnika, a naš pristup dizajnu vodi tu posvećenost izvanrednim rezultatima”.

„Stvarno sam ponosan na napredak koji smo postigli u integrisanom dizajnu na svim područjima”, izjavio je Bracken Darrell, predsednik i izvršni direktor Logitecha. “Ove međunarodne nagrade samo su potvrda da idemo u dobrom smeru. Circle Camera i Pop Home Switch i za nas pretstavljau potpuno nove kategorije proizvoda. Spotlight prezenter reintegracija je unutar jedne od naših postojećih kategorija, dok su BRIO 4K Webcam i K780 Multi-Device tastatura inovacije u postojećim kategorijama. Dizajn je uvek u središtu svake od tih inovacija.”

Pročitajte i tekst:  Najnovija tastatura iz Logitecha: K780 Multi-Device

Svake godine International Design Awards odaje priznanje vizionarima dizajna i otkriva nove talente u arhitekturi, enterijeru, grafičkom i modnom dizajnu kao i dizajnu proizvoda. Ove godine, IDA žiri pregledao je 1.000 prijava iz 52 zemlje i izabrao pobednike na osnovu dizajna, kreativnosti, upotrebljivosti i inovativnosti.