MMD predstavlja monitore za savršene poklone pod jelkom

U susret Novoj Godini i Božiću, MMD, vodeća tehnološka kompanij i brend licencirani partner Philips Monitors-a nudi nekoliko zanimljivih i inovativnih ideja monitora idealnih kao poklon za svačiji ukus, bilo da ste profesionalac ili ne.

Philips UltraColor monitori savršeni za online kupovinu, zaljubljenike u fotografiju, filmofile i dizajnere – prava eksplozija boja. Svi imaju ekran od ivice do ivice sa tankim okvirom za besprekoran izgled koji u potpunosti zaokuplja pažnju korisnika.

Elegantne linije su poboljšane prednjim delom monitora koji ne sadrži tipke na dodir nego ima diskretno postavljenu EasySelect tipku na zadnjoj strani monitora koja omogućava brzo i jednostavno podešavanje postavki monitora u izborniku na ekranu.

Ova serija monitora idealna je za sve koji su željni potpunog doživljaja prožetog širokim spektrom boja koji pruža neverovatno realan prikaz slika, još prirodniju zelenu, življu crvenu i dublju nijansu plave boje. Dva nova modela od 24 i 27-inča – 246E7QDAB i 276E7QDAB, imaju sjajnu crnu teksturu okvira i elegantan dizajn koji se uklapa u svaki prostor. Podržavajući širi spektar boja – 85% od NTSC spektra za razliku od tipičnih 72%, Ultracolor prikazuje različite boje za još vernije slike.

Vernije boje mogu rešiti pojedine dileme u online kupovini jer omogućuju korisnicima da vide pravu boju proizvoda koji kupuju, bilo da se radi o autu, odeći ili novoj kuhinji. Osim toga, pomoću MHL kabla, korisnik može prikazivati slike, video ili pak igrati igrice sa svog pametnog telefona na bilo kom monitoru iz linije, i sve to u Full HD UltraColor rezoluciji propraćenoj full digitalnim zvukom.

Pročitajte i tekst:  Lenovo najavio dostupnost novih ThinkPad mobilnih radnih stanica

Novi 246E7QDAB i 276E7QDAB monitori su dostupni po ceni od:

246E7QDAB – 23.300 din (bez PDV-a)

276E7QDAB – 33. 000 din. (bez PDV-a)
240b7qpjeb_qpteb_f-image

Idealan poklon za profesionalne korisnike je Philips 272B7QPTKEB sa pop-up web kamerom za naprednu komunikaciju i lako korišćenje. Profesionalni korisnici koji web kameru koriste kao glavni alat za održavanje kontakta licem u lice, bilo iz kancelarije ili u udobnosti sopstvenog doma, oduševiće se karakteristikma nove poslovne linije Phillipsovih monitora koji olakšavaju svaku vrstu komunikacije. Takođe, ova kamera pruža zaštitu od  zlonamernih hakera sa obzirom da je se aktivira kada je potrebno, a inače ostaje sakrivena u ramu monitora.

Philips 272B7QPTKEB ne samo da je elegantno dizajniran, sa ekranom koji sa tri strane gotovo nema ivice, već je i izuzetno funkcionalan. Kristalno čista slika Quad HD rezolucije, širokougaona IPS panel tehnologija, superbrzi USB 3.0 za prži prenos podataka, uz PowerSensor tehnologiju za ekološki osvešćenu produktivnost. Novi Philips 272B7QPTKEB monitor biće dostupan po ceni od:

272B7QPTKEB -73.700 din (bez PDV-a)