HyperX gejming slušalice, prve slušalice koje su dobile Discord sertifikat

HyperX, članica Kingston Technology Company, nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je objavila da su njihove nagrađivane Cloud II i najavljene Cloud Revolver slušalice prvi audio uređaji koji su dobili Discord sertifikat. Discord, najpopularnija aplikacija za tekstualne i glasovne poruke za gejmere, pruža besplatan i siguran servis niske latencije za multi-player gejming na desktop računaru i mobilnim uređajima. Ima 5 miliona korisnika i preko milion novih koji isprobaju ovaj servis svakog meseca, a zahvaljujući investiciji  Greylock Partners kompanije od 20 miliona dolara u preduzetnički kapital.

lowres_HX_cloud_II_RED (1)

Discord sarađuje sa najpoznatijim proizvođačima audio opreme kako bi gejmerima osigurali odlično iskustvo u kominikaciji sa prijateljima, članovima tima i saigračima u igri. HyperX Cloud II i Cloud Revolver slušalice poseduju Discord sertifikat kako bi obezbedile čist i jasan kvalitet komunikacije, kao i odličan zvuk. Nema zvučnog ehoa, pozadinske buke ili smetnji prilikom govora. Da bi dobili sertifikat, mikrofon na Cloud Revolver i Cloud II slušalicama je morao da prođe razna testiranja uključujući i komparaciju akustike u odnosu na referentni zvuk od strane Discord-a, rigorozni gejm-plej u top pet igara i korisno i konstruktivno korisničko iskustvo od članova gejming zajednice.

HyperX je divizija visokih performansi kompanije Kingston Technology koja obuhvata proizvode kao što su DDR4 i DDR3 memorije visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi i aksesoari za gejming. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 20 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a.

Pročitajte i tekst:  Softverskim ažuriranjem Galaxy S10 serija dobija moćne funkcije Galaxy Note10

Za više informacija posetitie zvaničnu HyperX stranicu.