Nove LG Tone slušalice po meri ljubitelja dobrog zvuka

Kompanija LG Electronics (LG), lider u oblasti tehnologije Bluetooth slušalica, predstaviće nekoliko modela novih, bežičnih audio uređaja na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES) 2017 u Las Vegasu. Liniju će predvoditi Tone Studio prenosive slušalice, koje pružaju 3D surround zvuk, kao i bežične Tone Free slušalice.

lg-tone-free_fotografija-1

Model Tone Studio HBS-W120 sadrži četiri zvučnika – dva sa punim opsegom na vrhu i dva vibrirajuća na dnu, koji u kombinaciji omogućavaju jedinstveno iskustvo surround zvuka tokom gledanja filmova, igranja video igara ili slušanja muzike. Zvuk je kreiran u saradnji sa stručnjacima iz kompanije DTS, pa je zahvaljujući tome realističan, tako da korisnici imaju utisak da su u bioskopu. Tone Studio slušalice poseduju i Hi-Fi digitalno-analogni audio konverter (DAC), koji poboljšava kvalitet zvuka. Takođe, uz opciju Dual Play korisnici mogu povezati dva para Tone Studio slušalica i međusobno podeliti muziku.

Tone Free HBS-F110 je prvi bežični stereo uređaj, koji dolazi uz bežične bubice koje se pune kad god se pripoje za traku za glavu, što ih čini veoma pogodnim za nošenje i punjenje. Traka ne samo da olakšava punjenje i vibracijom upozorava korisnike na dolazeće pozive i poruke, već predstavlja i sigurno mesto za odlaganje bubica, zbog čega su šanse da se one zagube zaista male. Opciona podloga za punjenje može omogućiti dodatnu bateriju u situacijama kada traka za glavu nije pogodna, a kako bi korisnicima dale još više slobode, Tone Free slušalice odgovaraju na pozive nakon zvučnih komandi, bez potrebe za vađenjem ruku iz džepova i pritiskanjem dugmića, što će vas osloboditi suvišnih kablova i omraženih čvorova.

Pročitajte i tekst:  Evo kako funkcionišu prečišćivači vazduha i zašto su nam potrebniji nego ikada

Ova dva modela samo su deo serije Bluetooth slušalica koje će biti predstavljena na sajmu CES 2017. Osim njih, tu su i Tone Infinim slušalice (HBS-920) sa Metal Layer Speaker tehnologijom za čist i jasan zvuk, kao i model Tone Ultra HBS-820 razvijen u saradnji sa stručnjacima iz kompanije JBL, sa duplim MEMS mikrofonom.

„Slušalice naše kompanije su postale merilo kojim se vode drugi proizvođači, zahvaljujući njihovoj inovativnosti. Već dugo krčimo put na ovom tržištu, razvijajući nove proizvode specijalno namenjene svim ljubiteljima dobrog zvuka“, rekao je Michael Park, potpredsednik sektora za inovativne lične uređaje u kompaniji LG Electronics.

Svi modeli, uključujući i Tone Platinum, Tone Active+, Tone Pro i LG Force biće izloženi na štandu kompanije LG (Las Vegas Convention Center Booth #11100, Central Hall). Za više informacija o proizvodima koji će biti predstavljeni na sajmu CES 2017 posetite www.LGnewsroom.com/CES2017.