Nove Logitech G mehaničke gejming tastature

Logitech je danas najavio širenje svoje linije mehaničkih gejming tastatura i tako predstavio dve nove tastature Logitech G610 Orion Brown i Logitech G610 Orion Red. Nove tastature imaju Cherry MX mehaničke prekidače, tastere s prilagodljivim LED pozadinskim osvetljenjem i mogućnost lakšeg pristupa medijskim kontrolama. U ovim mehaničkim tastaturama integrisana je najnaprednija tehnologija i kvalitet izrade čime ćete postići vrhunske performanse za potpuni doživljaj igre.

„Ljubitelji tastatura žele da imaju raznovrsne mogućnosti“, rekao je Ujesh Desai, potpredsednik i generalni menadžer za gejming u Logitechu. „Naše nove G610 Orion tastature pružaju čist, sofisticiran dizajn i veliki izbor mehaničkih prekidača.“

Logitech G610_678x452

Dizajn za potpuni doživljaj igre

Svaki aspekt tastature – od najjednostavnijih detalja, kao što je matirana tekstura ili trajnost kablova, do najsloženijih, uključujući naprednu LED rasvetu, precizno su osmišljeni. Rezultat je najnaprednija tehnologija i kvalitet izrade u jedinstvenom dizajnu.

Cherry MX mehanički prekidači

Logitech G610 Orion Brown i Logitech G610 Orion Red imaju Cherry MX mehaničke prekidače koji predstavljaju visoke standarde po pitanju mehaničkih prekidača. Izdržljivi su do 50 miliona pritisaka na tastere čime se postiže veća sigurnost i preciznost za dugotrajno iskustvo igranja. Cherry MX Brown prekidači pak imaju gotovo automatsku povratnu informaciju za vreme kucanja, dok Cherry MX Red prekidači nude bržu registraciju na tastere kako biste postigli bolju preciznost.

Prilagodljivo LED osvetljenje

Koristite Logitech Gaming Softver (LGS) za prilagođavanje svtla na tasterima prema vlastitom stilu igre, sistemu računara ili uslovima u kojima igrate, i regulišite opciju isključivanja osvetljenja kad vaš sistem nije aktivan. Takođe, uskladite svetlosne efekte s drugom Logitech G gejming opremom kako bi svi vaši uređaji imali isto osvetljenje.

Pročitajte i tekst:  AOC sponzor Team Liquida – najbolje gejming organizacije na svetu

Lagani pristup medijskim kontrolama

Logitech G610 Orion Brown i Logitech G610 Orion Red nude lakši pristup medijskim kontrolama koje se koriste za reprodukciju, pauziranje ili isključivanje muzike i videa, tako da i za vreme igre možete kontrolisati pozadinsku muziku. Koristite točkić za podešavanje glasnoće ili prelaženje na sledeću pesmu pritiskom na taster za medijske kontrole.

Potpuna prilagodljivost

Omogućite potpunu kontrolu na tastaturama Logitech G610 Orion Brown i Logitech G610 Orion Red uz pomoć LGS softvera i prilagodite svoje omiljene igre za makro akcije na tasterima F1-F12. Kontrolišite osvetljenje na pojedinim tasterima i označite koji tasteri su isključeni kada je aktivan Game Mode način igre.

Cena i dostupnost

Logitech G610 Orion Brown i Logitech G610 Orion Red se očekuju u aprilu 2016. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 139 evra. Za više informacija molimo posetite gaming.logitech.com.